Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 2 aprilie 2022. Miza pe Chelsea în Premier League

Pontul Zilei din 2 aprilie 2022. Miza pe Chelsea în Premier League

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul zilei de azi vine din Premier League, acolo unde vom paria pe duelul dintre Chelsea şi Brentford. Formaţia gazdă nu are cea mai bună atmosferă la nivel administrativ, însă lucrurile stau foarte bine pe plan sportiv şi este mare favorită. Jocul începe la ora 17:00, ora României.

Chelsea este fără eşec de mai bine de 14 partide, iar problemele din interiorul clubului nu se văd pe teren. „Albaştrii” au câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor, s-au calificat în sferturile de finală ale Champions League, în Premier League menţin poziţia a treia, iar în Cupa Angliei s-au calificat în semifinale după victoria cu Middlesbrough, scor 0-2.

Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru pariuri te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Chelsea este mare favorită înaintea duelului cu Brentford, şi are şanse mari să continue seria de 5 victorii consecutive pe care o are în Premier League.

Pontul Zilei din 2 aprilie 2022. Miza pe Chelsea în Premier League

Brentford nu trece prin cea mai bună perioadă pe plan sportiv din acest sezon. După un început de stagiune care a dat încredere echipei, presiunea şi greutatea campionatului s-au văzut, rezultatele fiind din ce în ce mai slabe.

Oaspeţii se află pe locul 15, cu 30 de puncte obţinute în 30 de meciuri jucate. Nu uita să încerci păreri Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Totuşi, chiar dacă nu au strălucit cu formaţiile de top, cei de la Brentford au obţinut puncte importante în etapele precedente în victoriile cu Norwich şi Burnley.

Pontul Zilei din 2 aprilie 2022. Miza pe Chelsea în Premier League

Partida tur din campionat s-a încheiat în favoarea celor de la Chelsea, care au câştigat datorită golului înscris de Ben Chilwell, iar celălalt meci disputat între cele două formaţii, în Cupa Ligii Angliei, a fost câştigat tot de Chelsea, scor 0-2. Probabil partida retur va avea acelaşi curs, cu echipa lui Tuchel la conducerea meciului şi, foarte probabil, triumfătoare la finalul celor 90 de minute.

PRONOSTIC: Chelsea – Brentford – 1 & Peste 1.5 goluri @ 1.60  

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare