Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 2 iunie 2022. Goluri în duelul Serbia – Norvegia

Pontul Zilei din 2 iunie 2022. Goluri în duelul Serbia – Norvegia

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul zilei de joi vine de la partida dintre Serbia şi Norvegia, unul dintre derby-urile Ligii B, între două formaţii cu mulţi jucători la echipe puternice în campionate de top. Jocul începe la ora 21:45, ora României.

Serbia a ratat participarea la Euro 2020, însă a reuşit o campanie de calificare la Cupa Mondială de răsunet. Ţara vecină a dominat grupa sa, în care a mai fost şi puternica naţională a Portugaliei, împotriva căreia a reuşit să obţină 4 puncte, foarte importante în economia calificării şi izbutesc a doua calificare consecutivă la Cupa Mondială. Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. De altfel, Serbia are o formă de excepţie în partidele de pe teren propriu, fiind neînvinsă în mai bine de 8 partide, din care a câştigat 5.

Un alt aspect important pe care trebuie să îl menţionăm este atacul imbatabil al sârbilor, care a marcat de 18 dăţi în grupa de calificări, iar Aleksandar Mitrovic şi Dusah Vlahovic au fost principalii marcatori, cu câte 8, respectiv 4 reuşite.

Pontul Zilei din 2 iunie 2022. Goluri în duelul Serbia – Norvegia

În cealaltă tabără, Norvegia nu a mai jucat la un Campionat Mondial din 1998, iar campania pentru Cupa Mondială din Qatar a fost mai bună faţă de precendetele, deoarece Norvegia a reuşit să strângă 18 puncte într-o grupă destul de grea, cu Olanda, Turcia şi Muntenegru drept adversari cu pretenţii. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. La fel ca Serbia, Norvegia are parte de o generaţie care poate produce foarte mult în viitor, cu jucători tineri, cu un potenţial imens, liderul acestei noi generaţii fiind, bineînţeles, Erling Haaland, recent transferat la granzii din Premier League de la Manchester City.   

Pontul Zilei din 2 iunie 2022. Goluri în duelul Serbia – Norvegia

Cele două naţionale s-au mai întâlnit în 2020, atunci când Serbia a avut câştig de cauză, partida terminându-se 1-2. Meciul de diseară va fi foarte interesant, între două echipe cu un joc colectiv foarte bun, dar şi ofensive, aşa că vom alege un pariu pe goluri. Cota pentru „GG” este de 1.95, una excelentă de pariat pe un bilet single, aşa că nu o puteam rata.

PRONOSTIC: Serbia – Norvegia – GG @ 1.95  

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare