Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 20 aprilie 2022. Miza pe Universitatea Craiova în duelul cu Sepsi

Pontul Zilei din 20 aprilie 2022. Miza pe Universitatea Craiova în duelul cu Sepsi

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul zilei vine de la partida dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi Universitatea Craiova, care se va disputa în cadrul semifinalelor Cupei României, manşa tur. Jocul începe la ora 19:30.

Sepsi, chiar dacă se află în play-out, se luptă pentru locurile care asigură prezenţa la barajul pentru Conference League. Covăsnenii au un parcurs aproape perfect în play-out, cu 4 victorii şi un egal în cele 5 meciuri jucate până acum. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Pe lângă seria nemaipomenită pe care are o are Sepsi, golaverajul este unul excelent, cu 11 goluri înscrise şi doar unul încasat în 5 partide. Faţă de sezonul regulat, Sepsi are o apărare mult mai solidă în ultima parte a sezonului, pentru că în cele 30 de meciuri din sezonul regulat au încasat 29 de goluri, aproximativ unul pe meci. 

Pontul Zilei din 20 aprilie 2022. Miza pe Universitatea Craiova în duelul cu Sepsi

Craiova a intrat în lupta pentru titlu după ultima etapă, rezultatele obţinute de CFR Cluj în ultimele 2 meciuri fiind în favoarea oaspeţilor de diseară, care pot realiza un sezon de excepţie, prin câştigarea Cupei şi titlului de campioană. Craiova are doar un eşec în play-off, cel din partida de la FC Voluntari, încheiată 3-1. Nu uita să încerci păreri Superbet pentru a afla detalii despre unul dintre cele mai bune site-uri de sloturi online din România. Precum rivala din această seară, şi Craiova are o apărare foarte bună, încasând doar 5 goluri în 5 meciuri în play-off, şi marcând 12 goluri în dispute cu echipele cele mai bune ale campionatului.

Pontul Zilei din 20 aprilie 2022. Miza pe Universitatea Craiova în duelul cu Sepsi

Meciurile directe dintre cele două formaţii au oferit spectacol fanilor, iar acest lucru se poate întâmpla şi diseară. Totuşi, fiind o dublă manşă, ne aşteptăm la un plus de precauţie din ambele tabere, urmând ca totul să se decidă la Craiova, în funcţie de rezultatul de azi. Gazdele au de partea lor terenul propriu, însă forma Craiovei este de necontestat, în timp ce Sepsi a jucat în play-out cu formaţii precum Dinamo sau Academica Clinceni, printre cele mai slabe ale competiţiei interne. Pariul nostru este „X2”, un pariu realizabil, mai ales că oaspeţii se gândesc că au şansa de tranşa dubla pe teren propriu, în Bănie.

PRONOSTIC: Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova – X2 @ 1.62

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare