Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 20 mai 2022. AS Roma are nevoie de un succes în ultima etapă

Pontul Zilei din 20 mai 2022. AS Roma are nevoie de un succes în ultima etapă

Pariuri sportive

Comentarii

Finalul de sezon din Serie A este extrem de captivant pentru toţi pasionaţii! Titlul încă se joacă, iar locurile de Cupe Europene nu sunt încă adjudecate în totalitate. Pontul zilei vine de la meciul dintre Torino şi AS Roma, care va începe la ora 21:45, ora României.

Torino se află pe locul 10 în campionatul Italiei şi a avut un sezon decent, în care rezultatele au fost bune, pentru o formaţie obişnuită cu locurile de la jumătatea clasamentului, aşa cum este echipa antrenată de Ivan Juric. Torinezii au o formă bună în ultimele etape de campionat, în care au fost învinşi doar o dată în 8 etape, perioadă în care a câştigat 4 partide şi a mai remizat în alte 3. Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri fotbal. Torino este una dintre echipele cu evoluţii bune în partidele de acasă în această stagiune, pierzând doar 5 meciuri din cele 18 disputate, câştigând 8 şi remizând în celelalte 5 partide.

Pontul Zilei din 20 mai 2022. AS Roma are nevoie de un succes în ultima etapă

AS Roma a ratat obiectivul sezonului, anume clasarea pe unul dintre cele 4 locuri care asigură prezenţa în grupele Champions League în sezonul viitor. Formaţia „giallorossi” a avut evoluţii foarte inconstante în a doua parte a sezonului, iar acest lucru i-a costat enorm, deoarece acum riscă să piardă şi locul  6, pe care îl ocupă în prezent, asta în cazul unui rezultat negativ în duelul de diseară cu Torino. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România cu cele mai bune oferte casino. Drept dovadă, echipa antrenată de Jose Mourinho este fără succes în ultimele 5 partide de campionat, rezultate ce au adus-o pe Roma în poziţia de a fi obligată de a obţine cele 3 puncte, pentru a fi sigură de poziţia a 6-a, pentru că Atalanta se află la doar un punct, cu un singur meci rămas de disputat.

Pontul Zilei din 20 mai 2022. AS Roma are nevoie de un succes în ultima etapă

Torino nu mai are obiective pe acest final de sezon, iar partida cu Roma poate fi o oportunitate pentru Ivan Juric de a pune la treabă componenţi ai echipei ce nu au avut atât de multe şanse de-a lungul sezonului. Aşa cum spus mai sus, Roma este obligată să câştige, pentru a fi sigură de locul 6, loc ce părea imposibil de pierdut cu câteva etape în urmă, însă rezultatele slabe aduc formaţia din capitala Italiei într-o postură incomodă. Partida tur s-a încheiat cu victoria oaspeţilor de azi, scor 1-0, iar în ultimele 5 partide de pe terenul lui Torino, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile, 3 în dreptul Romei, iar 2 pentru Torino. Pariul ales pentru acest duel este „Pauză sau final 2”, care are cota 1.70, una excelentă de pariat pe un bilet single.

PRONOSTIC: Torino – AS Roma – Pauză sau final 2 @ 1.70

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare