Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 21 aprilie 2022. Facem bani în eşalonul secund

Pontul Zilei din 21 aprilie 2022. Facem bani în eşalonul secund

Pariuri sportive

Comentarii

Play-off-ul din Liga a 2-a din România a ajuns la a doua parte a sa, care începe de azi. Unirea Slobozia o va găzdui pe FC Hermannstadt într-un duel ce se anunţă extrem de important în lupta sibienilor pentru promovare. Jocul începe la ora 17:30.

Unirea Slobozia nu are cel mai strălucit parcurs până acum. Şansele pentru un loc de baraj au rămas intacte, deoarece CSA Steaua se află pe 4, cu 42 de puncte, cu 7 mai multe decât gazdele din această după-amiază. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Aflaţi pe ultimul loc al clasamentului din play-off, cei de la Slobozia sunt cea mai slabă echipă din competiţie, cu doar 2 puncte obţinute în cele 5 partide jucate. Formaţia din judeţul Ialomiţa are un golaveraj extrem de slab, de 3 goluri marcate la 8 primite, iar ultimele rezultate o dau drept favorită la ocuparea ultimei poziţii la finalul play-off-ului.

Pontul Zilei din 21 aprilie 2022. Facem bani în eşalonul secund

Hermannstadt se află pe locul 2 al clasamentului, cu 52 de puncte strânse până acum. Oaspeţii au avut un început foarte bun de play-off, cu victorii împotriva celor de la Unirea Slobozia, scor 2-0, şi Concordia Chiajna, scor 2-1. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Sibienii sunt cea mai în formă echipă din play-off, cu 3 victorii şi 2 egaluri, iar şansele la un loc de promovare directă sunt mari, chiar dacă U Cluj se află la un punct distanţă.

Pontul Zilei din 21 aprilie 2022. Facem bani în eşalonul secund

Partida din sezonul regulat a fost câştigată de Hermannstadt, scor 0-1, cât şi cea din turul acestui play-off, scor 2-0. Unirea Slobozia nu a avut rezultate bune cu echipele de top ale Ligii a 2-a, pierzând cu Petrolul, scor 3-1, cât şi cu rivala de azi, singurul rezultat bun venind în partida cu U Cluj, terminată la egalitate, scor 2-2. Meciul despre care am oferit detalii are o singură favorită, formaţia oaspete, care are nevoie de cele 3 puncte pentru a păstra distanţa de U Cluj, care aşteaptă orice pas greşit, dar şi pentru a diminua avantajul avut de liderul Petrolul Ploieşti.

PRONOSTIC: Unirea Slobozia – FC Hermannstadt – 2 @ 1.52

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare