Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 22 aprilie 2022. Cota 2 vine din Ligue 2!

Pontul Zilei din 22 aprilie 2022. Cota 2 vine din Ligue 2!

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul zilei de vineri vine din al doilea eşalon de fotbal din Franţa. Vom paria pe duelul dintre Valenciennes şi AC Ajaccio, un meci care se anunţă foarte dezechilibrat. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Valenciennes are emoţii mari pe final de sezon, deoarece se află foarte aproape de locurile retrogradabile. Gazdele din această seară se află la 6 puncte de primul loc direct retrogradabil şi la 2 lungimi de locul de baraj. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Cu doar 36 de puncte acumulate până în acest moment, Valenciennes nu are o formă încurajatoare, jocul prestat fiind din ce în ce mai slab. După seria de 6 partide fără eşec în campionat, cei de la Valenciennes şi-au arătat limitele şi au 4 eşecuri consecutive, rezultate sub aşteptări ce pot aduce echipa în impas.

Pontul Zilei din 22 aprilie 2022. Cota 2 vine din Ligue 2!

În cealaltă tabără, oaspeţii sunt într-o postură mult mai bună. Ajaccio se află pe locul secund al campionatului, cu 67 de puncte acumulate în 20 de victorii şi 7 egaluri. Şansele pentru a rămâne pe locul care asigură promovarea directă în Ligue 1 sunt mari, însă rezultatele bune trebuie să fie constante. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Ajaccio are o serie foarte bună de 5 victorii consecutive, rezultate excelente cu echipe bune ale întrecerii, precum Nancy sau Dijon.

Pontul Zilei din 22 aprilie 2022. Cota 2 vine din Ligue 2!

Meciul de diseară are o singură favorită, anume echipa oaspete. Partida tur s-a încheiat cu o remiză albă, însă disputa de azi o aduce pe Ajaccio în faţa a 3 puncte foarte importante în lupta sa pentru promovare. Distanţele din vârful clasamentului, precum cele din subsolul acestuia, sunt foarte mici, iar Ajaccio are un avans de doar 3 puncte faţă de locul 3, ocupat de Auxerre, care aşteaptă orice pas greşit comis de oaspeţii de diseară pentru a le lua locul din clasament. La fel de importante ar fi cele 3 puncte şi pentru Valenciennes, deoarece ar oferi o gură de aer echipei în contextul unui final de sezon tumultuos, însă ultimele rezultate nu o dau drept favorită pe formaţia gazdă, iar noi vom paria pe victoria celor de la Ajaccio, care ne vor aduce o cotă numai bună de jucat.

PRONOSTIC: Valenciennes – AC Ajaccio – 2 @ 2.10

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare