Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 22 mai 2022. FC Copenhaga are nevoie de un punct pentru titlu

Pontul Zilei din 22 mai 2022. FC Copenhaga are nevoie de un punct pentru titlu

Pariuri sportive

Comentarii

Campionatul danez îşi va desemna campioana la finalul etapei cu numărul 32. Pontul zilei vine de la partida dintre FC Copenhaga şi Aalborg, un meci la finalul căruia gazdele trebuie să obţină cel puţin un punct. Jocul începe la ora 18:00, ora României.

FC Copenhaga se află pe primul loc în play-off-ul din Danemarca, iar şansele de a obţine un nou titlu, primul după 2 ani, perioadă în care formaţii precum Midtjylland sau  Brøndby au dominat prima ligă de fotbal din Danemarca. Gazdele de diseară au 65 de puncte acumulate în cele 31 de partide disputate şi un avans de 3 puncte faţă de urmăritoarea Midtjylland, care a comis câţiva paşi greşiţi în ultimele etape, jocuri mai slabe, care au uşurat misiunea celor de la Copenhaga.

Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. „Leii” de la Copenhaga sunt neînvişi de 4 etape, câştigând ultimele 2 partide din campionat, cu Silkeborg, scor 2-1, dar şi partida cu Randers, scor 0-2. Contextul actual este în favoarea lor, iar victoria este inevitabilă.

Aalborg este ocupanta locului 4 în play-off, cu 45 de puncte obţinute până în prezent, iar şansele de a păstra această poziţie, care asigură prezenţa în play-off-ul Conference League, ar fi diminuate destul de mult, în caz de ar pierde partida cu Copenhaga de azi. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România.

Oaspeţii de azi sunt într-o situaţie delicată, forma lor de moment fiind foarte proastă, ei au doar un punct obţinut în ultimele 6 partide de campionat, iar acum, când se află la egalitate de puncte cu Brøndby, care are 5 puncte obţinute în ultimele 3 partide campionat, presiunea este foarte mare, iar orice punct pierdut poate costa enorm.

Copenhaga este mare favorită, dată fiind forma extrem de precară a celor de la Aalborg din ultimele etape, în care au jucat foarte slab, iar obţinerea unui punct, un punct ce va asigura câştigarea campionatului nu va fi o problemă. Partidele din sezonul regulat au fost foarte spectaculoase, cu multe goluri, meciul tur terminându-se 2-2, iar partida retur 1-3, în favoarea celor de la Copenhaga.

Meciul tur din play-off s-a terminat tot cu victoria lui FC Copenhaga, la limită, scor 0-1, iar acum atacă un nou succes, fiind şi ultima partidă în faţa fanilor din acest sezon. Pariul ales pentru acest duel este „1 & Peste 1.5 goluri”, pronostic ce ne oferă cota 1.70, care este excelentă de pariat pe un bilet cu un singur eveniment.

PRONOSTIC: FC Copenhaga – Aalborg – 1 & Peste 1.5 goluri @ 1.70

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare