Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 23 martie 2022. Culegem profit la Indian Wells

Pontul Zilei din 23 martie 2022. Culegem profit la Indian Wells

Pariuri sportive

Comentarii

Mastersul de la Indian Wells începe săptămâna aceasta, iar noi nu puteam să nu pariem pe câteva dintre meciurile care vor avea loc zilele astea. Am ales să pariem pe duelul dintre Lorenzo Musetti şi Alexei Popyrin. Jocul începe la ora 16:00, ora României.

Lorenzo Musetti, locul 76 în clasamentul ATP, nu a avut cele mai bune evoluţii în acest an. Constanţa a suferit mult în meciurile în care italianul a fost implicat, lucru vizibil în rezultatele obţinute până acum. La Adelaide şi Australian Open a fost eliminate din primele tururi, ca mai apoi, în India, la turneul din Pune, să fie eliminat în turul 2 de mult mai slab-cotatul Majchrzak.

Totuşi, un traseu mai lung a avut la Rotterdam, acolo unde a ajuns până în faza sferturilor de finală, fiind eliminat ulterior de jucătorul ceh, Jiri Lehecka. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Apoi, la Dubai a fost eliminat în primul tur, iar, ulterior, la turneele americane de la Indian Wells şi Phoenix să fie trimis acasă din al doilea tur.

Pontul Zilei din 23 martie 2022. Culegem profit la Indian Wells

În cealaltă tabără, Alexei Popyrin, aflat pe locul 92 ATP, nu are performanţe mai notabile faţă de cele ale adversarului său din această după-amiază. Australianul este într-o scădere de formă totală, detaliu care poate fi evidenţiat în numărul meciurilor pierdute de la începutului noului an, 10 la număr, din 13 partide disputate. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România.

Practic, mai bine de jumătate din partide au fost pierdute, fapt care îl aduce pe Popyrin cu a doua şansă înaintea disputării meciului.

Noi vom paria pe victoria lui Musetti, care este favorit, chiar dacă ultimele evoluţii nu îl recomandă. Totuşi, jocul foarte slab prestat de Popyrin ne fac să pariem pe victoria italianului, care ar realiza o contraperformanţă dacă ar pierde.

PONTUL ZILEI: Lorenzo Musetti – Alexei Popyrin – 1 @ 1.62  

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare