Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 24 mai 2022. Cotă mare pentru un profit şi mai mare!

Pontul Zilei din 24 mai 2022. Cotă mare pentru un profit şi mai mare!

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul zilei de marţi vine de la Roland Garros, competiţia feminină, unde vom paria pe un duel extrem de interesant, la finalul căruia vom obţine o cotă foarte avantajoasă. Duelul ales este Shelby Rogers – Tereza Martincova.

Shelby Rogers, aflată pe locul 50 în clasamentul WTA, are un început de 2022 destul de inconstant, iar acest lucru se vede în performanţele ei din ianuarie şi până în prezent. Sporiva din Statele Unite ale Americii a ajuns până în optimi la Adelaide, iar la Adelaide 2 a fost eliminată din primul tur, iar drumul său la primul Grand Slam al anului, Australian Open, s-a terminat tot din primul tur. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Parcursul său pe hard-ul american nu a fost mai convingător, însă mai reuşit faţă de performanţele anterioare, aceasta ajungând până în şaisprezecimi la Indian Wells şi Miami. Tranziţia de pe hard pe zgură nu a fost foarte bună, deoarece Shelby a fost eliminată în turul 1 la Madrid, de către Yulia Putintseva, iar la Roma de către Gabriela Ruse.

Pontul Zilei din 24 mai 2022. Cotă mare pentru un profit şi mai mare!

Tereza Martincova ocupă locul 54 în clasamentul WTA şi nu a mai avut parte de aceleaşi evoluţii bune în 2022, precum cele 2021. Tenismena din Republica Cehă a început modest 2022, cu eliminări în turul 2 la Adelaide şi Australian Open, iar performanţele din lunile următoare nu au fost mai reuşite, Martincova nereuşind să ajungă mai departe de sferturile de finală, iar acea performanţă a realizat-o în luna februarie, la Sankt Petersburg, ca mai apoi să aibă doar 5 victorii în ultimele 15 partide oficiale . Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. La fel ca Rogers, Tereza Martincova a avut o tranziţie de pe hard pe zgură destul de grea, fiind eliminată în primul tur la Istanbul, la Madrid şi la Roma, unde a fost nevoită să dispute şi partide de calificare pentru tabloul principal.

Pontul Zilei din 24 mai 2022. Cotă mare pentru un profit şi mai mare!

Cele două sportive se vor întâlni pentru a doua oară, prima partidă directă având loc la turneul de la Quebec, din Canada, în 2014, unde sportiva americană a avut câştig de cauză, impunându-se în minimum de seturi. Partida de azi va fi foarte intersantă din mai multe puncte de vedere. Ambele sportive au avut un parcurs dificil în această primă jumătate de an, iar acum trebuie să recupereze punctele pierdute pe hard la turneele de pe zgură, chiar dacă şi în cadrul primelor turnee de pe zgură nu au avut evoluţii convingătoare. Martincova s-a dovedit o sportivă potrivită pentru acest tip de meciuri, împotriva unor adversare cu o formă mult mai slabă faţă de a ei şi este favorită. Vom miza pe victoria sportivei din Cehia, iar cota pentru succesul său în confruntarea de azi este 2.23.

PRONOSTIC: Shelby Rogers – Tereza Martincova – 2 @ 2.23   

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare