Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 24 martie 2022. Golurile aduc profit

Pontul Zilei din 24 martie 2022. Golurile aduc profit

Pariuri sportive

Comentarii

Astăzi avem parte de meciurile din play-off-ul Cupei Mondiale, unde ne aşteptăm să vedem spectacol, mai ales în duelul dintre Italia şi Macedonia de Nord. Jocul e programat la ora 21:45, ora României.

Italienii sunt norocoşi în acest moment cu această tragere la sorţi, având în vedere că au picat cu cea mai modestă naţională calificată în această fază, Macedonia de Nord. Andrei Dumitru îţi oferă multe alte pronosticuri pe site-ul său. Italienii au ajuns în această situaţie după ce în ultimele două partide, cu Elveţia şi Irlanda de Nord, au reuşit să obţină doar câte un rezultat de egalitate, aşa că au terminat grupa pe locul doi.

De partea cealaltă, Macedonia de Nord are parte de un nou parcurs istoric, după ce a fost calificată la EURO 2020, acum joacă play-off pentru Mondial. In Romania sunt disponibile in acest moment peste 20 de cazinouri online de top, licentiate de catre ONJN. A fost parte din grupa României, iar singura naţională care a reuşit să termine peste ea a fost Germania. Acum însă, când vine vorba despre şansele de a mege mai departe, ne aşteptăm ca Italia să nu aibă probleme.

Cu toate acestea, preferăm să mergem pe goluri, cota pentru minimum trei reuşite în meci fiind 1.70.

Pontul Zilei

Italia – Macedonia de Nord Peste 2,5 goluri @ 1.70

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare