Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 25 mai 2022. AS Roma are şansa de a câştiga primul trofeu European din istoria recentă

Pontul Zilei din 25 mai 2022. AS Roma are şansa de a câştiga primul trofeu European din istoria recentă

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul zilei de miercuri vine de la finala Conference League, dintre AS Roma şi Feyenoord, un meci foarte interesant pentru iubitorii fotbalului de pretutindeni, între două formaţii cu un pedigree imens. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

AS Roma a avut un parcurs interesant de-a lungul acestei campanii de Conference League, în care a suferit, dar şi a avut evoluţii nemaipomenite. Echipa din capitala Italiei a terminat prima în grupa sa de Conference League, însă a avut parte de una dintre cele mai usturătoare înfrângeri din ultimii ani, în detrimentul celor de la Bodo/Glimt, scor 6-1. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri.

Fazele eliminatorii nu au fost cele mai facile pentru formaţia antrenată de Jose Mourinho, care a trecut de Vitesse cu ajutorul avantajul golului marcat în victoria din deplasarea din Olanda, meci încheiat 0-1, iar sferturi au dat, din nou, de cei de la Bodo/Glimt, pe care i-au înfrânt fără emoţii în partida retur, de acasă, scor 4-0, după ce pierduse în Norvegia, scor 2-1. În semifinale a fost, foarte probabil, cea mai grea dublă pentru elevii lui Mourinho, care au eliminat-o pe Leicester, după 1-1 în Anglia şi 1-0 pe teren propriu.

Pontul Zilei din 25 mai 2022. AS Roma are şansa de a câştiga primul trofeu European din istoria recentă

Feyenoord nu a performat în Eredivisie la fel ca în Conference League, deoarece parcursul din campionatul Olandei nu a fost foarte strălucit, echipa antrenată de Arne Slot a terminat pe 3, la o distanţă de 12 puncte faţă de Ajax, campioana din acest an. Feyenoord a jucat foarte bine în grupele competiţiei, terminând pe primul loc, cu 14 puncte şi a jucat direct în optimi, acolo unde a trecut fără emoţii de Partizan Belgrad, scor 3-8 la general. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Apoi, în sferturi, a trecut de Slavia Praga, cu care a remizat 3-3 în tur, ca partida din Cehia să fie una electrizantă, încheiată 1-3, urmând ca Feyenoord să se dueleze cu colosul Marseille pentru un loc în marea finală.

Precum celelalte partide din acest sezon de Europa Conference League, meciul tur cu Marseille a fost extrem de spectaculos. Feyenoord a condus cu 2-0, iar Marseille a egalat până la pauză, ca mai apoi Dessers să înscrie şi să stabilească scorul final, 3-2. Meciul retur nu a mai avut aceeaşi intensitate, încheindu-se cu o remiză albă, iar Feyenoord şi-a asigurat prezenţa în finala Conference League.

Pontul Zilei din 25 mai 2022. AS Roma are şansa de a câştiga primul trofeu European din istoria recentă

Finala ce va avea loc la Tirana este primul duel direct între cele două formaţii după mai bine de 7 ani, de la dubla din cadrul şaisprezecimilor Europa League, la finalul căreia AS Roma s-a calificat mai departe, după 1-1 pe Stadio Olimpico şi 1-2 la Rotterdam. Ambele echipe au avut un sezon foarte slab în campionatele interne, iar câştigarea unui trofeu la finalul acestei stagiuni ar reprezenta o performanţă bună, aşa că miza este foarte mare. Noi vom merge pe mâna celor de la Roma, care pot câştiga primul trofeu sub comanda lui Jose Mourinho, care a câştigat fiecare finală continentală în care a fost implicat, în detrimentul lui Feyenoord, care are oportunitatea de a fi prima echipă care câştigă Champions League, Europa League şi Europa Conference League. 

PRONOSTIC: AS Roma – Feyenoord – AS Roma ridică trofeul @ 1.70

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare