Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 25 martie 2022. Banii vin din Euroligă

Pontul Zilei din 25 martie 2022. Banii vin din Euroligă

Pariuri sportive

Comentarii

O partidă care merită văzută, iar pe care noi vom paria, este cea dintre Monaco şi Baskonia, care contează pentru runda cu numărul 32 din Euroligă. Jocul începe la ora 20:00, ora României.

Gazdele din această seară traversează o perioadă foarte bună, cu doar un eşec în ultimele 11 partide oficiale. Monaco merge bine în Euroligă, şi acest lucru se vede şi în clasament. Francezii au urcat până pe 7, loc care le asigură prezenţa în play-off.

Pontul Zilei din 25 martie 2022. Banii vin din Euroligă

Victoriile cu Olympiakos, scor 92-72, dar şi cel cu Anadolu Efes, scor 102-80 dau încredere monegascilor înaintea disputării partidei cu Baskonia. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. În campionat sunt pe primul loc, cu 17 victorii şi 7 eşecuri, la egalitate cu Levallois, dar care are un golaveraj superior, însă Monaco este favorită la câştigarea campionatului.

Pontul Zilei din 25 martie 2022. Banii vin din Euroligă

În tabăra adversă, Baskonia are 4 victorii în ultimele 4 etape de Euroligă, rezultate care au propulsat formaţia spaniolă până pe locul 9 în clasament, foarte aproape de locurile de play-off. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Totuşi, Baskonia este departe de primele locuri în campionat, deoarece se află abia pe locul 8.

După ce partida tur s-a încheiat cu victoria oaspeţilor din această seară, scor 78-66, Monaco are nevoie de o revanşă în această seară, aşa că vom paria pe victoria lor la o diferenţă de cel puţin 4 puncte.

PRONOSTIC: Monaco – Baskonia – Handicap Monaco (-3.5) @ 1.70

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare