Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 26 aprilie 2022. Pariem pe City – Real, finala din semifinale

Pontul Zilei din 26 aprilie 2022. Pariem pe City – Real, finala din semifinale

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul zilei de marţi vine din Champions League. Prima manşă a dublei dintre Manchester City şi Real Madrid va avea loc pe Etihad în această seară. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Manchester City nu trece prin cea mai bună perioadă a sezonului. Trupa antrenată de Pep Guardiola a ratat unul dintre obiectivele din acest sezon, anume Cupa Angliei. După echipa trimisă în teren, putem spune că Pep a sacrificat FA Cup pentru Premier League şi Champions League. City a avut cel mai greu şi obositor sfert de finală, împotriva celor de la Atletico Madrid, pe care i-au eliminat cu ajutorul golului înscris de Kevin De Bruyne în manşa tur. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru tipster te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Totuşi, după cele 4 partide extenuante cu Liverpool şi Atletico, City se pare că a ieşit destul de bine din perioada nefastă, şi are 2 victorii în ultimele 2 etape de Premier League, cu Brighton, scor 3-0, şi cu Watford, meci încheiat 5-1.

Pontul Zilei din 26 aprilie 2022. Pariem pe City – Real, finala din semifinale

Real Madrid are un sezon foarte bun până acum. Realul are prima şansă la titlu în La Liga, acolo unde se află pe primul loc, cu un avans de 15 puncte faţă de Barcelona şi Sevilla, iar în Champions League a trecut de 2 dintre favoritele competiţiei. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Madrilenii au avut 2 duble grele, în compania celor de la PSG, care au câştigat partida tur şi au condus în retur, dar Karim Benzema a oferit o demonstraţie de forţă, înscriind 3 goluri în partida de la Madrid, iar dubla cu Chelsea a fost una dominată autoritar de formaţia antrenată de Carlo Ancelotti în tur, meciul fiind câştigat fără mari probleme, scor 1-3. Lucrurile nu au mai stat la fel pe Bernabeu, Chelsea a condus şi cu 0-3 până în minutul 80, atunci când Rodrygo a egalat prin intermendiul pasei expediate de Luka Modric, ca mai apoi, în minutul 96, Benzema să fie încă o dată decisiv şi să asigure Realului locul în „careul de aşi” ai competiţiei. 

Pontul Zilei din 26 aprilie 2022. Pariem pe City – Real, finala din semifinale

Cele două rivale s-au duelat ultima oară tot în Champions League, mai exact în faza optimilor din 2020, atunci când City s-a calificat în sferturi după ce a câştigat ambele manşe cu Real, scor 1-2 pe Bernabeu, 2-1 pe Etihad, ediţie în care cetăţenii au suferit şi ultimul eşec pe teren propriu în Champions League, scor 1-3, cu Lyon. Este cert că City este favorită în această dublă, însă nu putem să uităm că Real Madrid este cea mai titrată formaţie din această competiţie, iar Champions League-ul reprezintă, foarte probabil, cea mai preferată întrecere pentru echipa lui Ancelotti. O potenţială câştigătoare este greu de ales, iar miza va fi pe un pariu pe goluri.

PRONOSTIC: Manchester City – Real Madrid – GG @ 1.75

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare