Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 26 martie 2022. Olanda şi Danemarca promit spectacol

Pontul Zilei din 26 martie 2022. Olanda şi Danemarca promit spectacol

Pariuri sportive

Comentarii

Unul dintre cele mai tari meciuri amicale ale serii le pune faţă în faţă pe Olanda şi Danemarca, unde ne aşteptăm să vedem spectacol total.

Olanda s-a calificat la Cupa Mondială din Qatar şi acum se antrenează pentru turneul final cu o serie de meciuri amicale. Unul dintre ele este împotriva naţionalei din Danemarca, o altă ţară care şi-a asigurat prezenţa la turneul final din iarnă.

Nu rata cotele de pe biletul zilei. Olandezii trec printr-o formă excelentă, cu victorii la rând la finalul preliminariilor, pe lista naţionalelor învinse numărându-se Norvegia, Letonia sau Turcia. Conform cotelor, Olanda este favorită la câştigarea acestei partide, dar fiind vorba despre un amical este mai bine să se parieze pe goluri.

Pontul Zilei din 26 martie 2022. Olanda şi Danemarca promit spectacol

Ne mutăm la echipa adversă, care a avut o campanie de calificarea aproape de perfecţiune, cu opt victorii în primele opt meciuri fără gol primit, a noua victorie cu primul încasat şi o singură înfrângere, în ultimul meci, când deja calificarea era asigurată.

În aşteptarea meciurilor preferate încearcă jocurile preferate la sloturi online. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem un duel spectaculos, cu multe reuşite, aşa că pronosticul nostru pentru această partidă este GG la cota 1.90.

Pontul Zilei 26 martie 2022

  • Olanda – Danemarca Peste 2,5 goluri @ 1.90

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare