Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 27 mai 2022. Craiova sau Botoşani? Cine se va califica în Conference League?

Pontul Zilei din 27 mai 2022. Craiova sau Botoşani? Cine se va califica în Conference League?

Pariuri sportive

Comentarii

După un final de sezon de Liga 1 palpitant, cu emoţii în privinţa campioanei şi o finală de Cupa României de top, astăzi se va disputa o partidă ce va decide ultima reprezentată a României în preliminariile Conference League în sezonul viitor. Pontul zilei vine de la duelul dintre Universitatea Craiova şi Botoşani.

Universitatea Craiova a avut un sezon inconstant, cu rezultate neaşteptate în anumite momente cheie, care au fost costisitoare pe acest final de sezon. De la formaţie care avea şanse la titlu la un moment dat, învingând pe FCSB şi CFR Cluj în turul play-off-ului, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a pierdut puncte importante, spre exemplu înfrângerea din deplasarea de la FC Voluntari, scor 3-1, partide în care nimeni nu ar fi prevăzut un astfel de scenariu. Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Echipa olteană a terminat pe locul 3 campionatul, cu 48 de puncte şi un mare regret: ratarea titlului de campioană pentru încă un sezon. Este cert că ambiţia lor pentru sezonul viitor va fi lupta pentru titlu de la începutul stagiunii până la finalul acesteia. 

Pontul Zilei din 27 mai 2022. Craiova sau Botoşani? Cine se va califica în Conference League?

FC Botoşani a terminat pe locul 8 în play-out, adică al doilea în ierarhie, iar ratarea play-off-ului în ultima etapă, în urma înfrângerii cu FC Argeş, a reprezentat un moment extrem de delicat pentru formaţia botoşăneană. Nu uita să încerci păreri Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Rezultatele din play-out au fost diferite de la etapă la etapă pentru formaţia antrenată de Marius Croitoru, care câştigat primele 2 partide, apoi le-a pierdut pe următoarele două, iar, în cele din urmă, să termine acest sezon de play-out cu 6 victorii şi 3 eşecuri, la doar un punct de câştigătoarea play-out-ului, Sepsi Sfântu Gheorghe.  

Pontul Zilei din 27 mai 2022. Craiova sau Botoşani? Cine se va califica în Conference League?

Această finală a ajuns să se dispute între cele două formaţii deoarece Sepsi a câştigat Cupa României, iar acum este automat calificată în turul 2 preliminar în Conference League, iar acum Universitatea, care a fost eliminată de formaţia covăsneană, este obligată să câştige partida cu FC Botoşani, dacă doresc să aibă parte de un parcurs în Cupele Europene în sezonul viitor. Ultimele 4 partide directe le-au regăsit pe ambele formaţii pe  tabela de marcaj cel puţin o dată, iar meciul de azi ne va delecta cu un fotbal ofensiv, pentru că Universitatea, cât şi FC Botoşani, sunt 2 formaţii cu un joc plăcut spectatorilor, deschis. Pariul ales pentru acest meci este victoria gazdelor, care trebuie să aibă o prestaţie bună în faţa publicului, mai ales că au pierdut şi Cupa României, obiectiv ce părea realizabil.

PRONOSTIC: Universitatea Craiova – FC Botoşani – 1 @ 1.85 

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare