Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 27 martie 2022. Miza pe favoriţi la Miami

Pontul Zilei din 27 martie 2022. Miza pe favoriţi la Miami

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul zilei de duminică vine de la Miami, acolo unde vom paria pe duelul dintre Pablo Carreno-Busta şi Jannik Sinner. Jocul începe la ora 22:30, ora României.

Pablo Carreno-Busta, nr. 19 ATP, s-a calificat în faza şaisprezecimilor de finală ale turneului de la Miami după ce l-a învins pe belgianul David Goffin, scor 2-0 la seturi. Spaniolul nu a avut cele mai bune evoluţii de la începutul anului, fapt care se vede în căderea sa în clasament. Totuşi, la Australian Open a ajuns până în optimi, acolo unde a fost înfrânt de Berrettini, dar luna februarie nu a fost cea mai ideală pentru Carreno-Busta, care a fost eliminat în fazele incipente ale turneelor de la Rio de Janeiro, Acapulco şi Indian Wells. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Practic, cu statisticile spune, spaniolul porneşte cu a doua şansă în partida de diseară.

Pontul Zilei din 27 martie 2022. Miza pe favoriţi la Miami  

În schimb, Jannik Sinner, situat pe locul 11 ATP, este într-o creştere de formă contiună, italianul a jucat bine la toate turneele la care participat în acest an. A ajuns până în faza sferturilor de finală ale Australian Open, unde a fost învins de Stefanos Tsitsipas, scor 0-3, iar la Dubai doar până în sferturi, fiind devansat de Hurkacz. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. La Indian Wells acesta s-a oprit în optimi, deoarece a abandonat partida pe care trebuia să o dispute în compania lui Nick Kyrgios. 

După victoria greu obţinută în favoarea lui Ruusuvuori, scor 1-2, Sinner are încă un meci dificil cu Carreno-Busta, dar pe care îl poate câştiga. Cei doi s-au întâlnit prima şi ultima oară acum 2 ani, la turneul de la Rotterdam, unde spaniolul a avut câştig de cauză.

PRONOSTIC: Pablo Carreno-Busta – Jannik Sinner – 2 @ 1.53  

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare