Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 28 aprilie 2022. Duel de Champions League în Premier League!

Pontul Zilei din 28 aprilie 2022. Duel de Champions League în Premier League!

Pariuri sportive

Comentarii

Manchester United şi Chelsea se întâlnesc pe Old Trafford într-un meci foarte important în lupta pentru obţinerea unui loc de Champions League. Manchester United are nevoie de o victorie pentru a putea spera la locul 4, în timp ce Chelsea îşi poate consolida locul 3 prin câştigarea celor 3 puncte. Jocul începe la ora 21:45, ora României.

Manchester United traversează, foarte probabil, cel mai dificil moment al sezonului. „Diavolii roşii” au căzut pe 6 în campionat, iar distanţa faţă de Arsenal, formaţie care ocupă locul 4, s-a majorat la 6 puncte după victoria „tunarilor” din ultima etapă, scor 3-1. Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri.

United a fost eliminată din Champions League acum o lună, iar toate eforturile echipei se pun pe Premier League, unde au probleme mari. Gazdele de diseară au doar 2 victorii în ultimele 7 etape de campionat, perioadă în care au jucat cu formaţii din vârful clasamentului, precum Manchester City, Liverpool şi Arsenal, cu care au pierdut, cât şi cu cele din a doua parte a întrecerii, cu care s-au încurcat mai mult.

Pontul Zilei din 28 aprilie 2022. Duel de Champions League în Premier League!

Chelsea îşi poate asigura locul de Liga Campionilor în eventualitatea obţinerii celor 3 puncte în partida de azi. Oaspeţii au obţinut o victorie importantă în partida cu West Ham din ultimul meci de campionat, scor 1-0, iar distanţa faţă de Arsenal rămâne de 5 puncte, Chelsea având un meci în minus faţă de rivalii londonezi.

Nu uita să încerci păreri Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. „Albaştrii” au ţinut ritmul, chiar dacă contextul de la club nu a fost foarte bun pentru ei. În ciuda eliminării din sferturile Ligii, Chelsea s-a descurcat bine în campionat şi în Cupă, acolo unde se vor duela în ultimul act cu Liverpool.   

Pontul Zilei din 28 aprilie 2022. Duel de Champions League în Premier League!

Partida din tur a fost foarte spectaculoasă, însă s-a încheiat fără o câştigătoare, meciul terminându-se 1-1. Totuşi, Chelsea este favorită, în timp ce Manchester United are nevoie de o evoluţie de excepţie din partea colectivului pentru a emite pretenţii împotriva unui adversar atât de bun, precum Chelsea. Chiar dacă forma gazdelor este foarte slabă, capacităţile individuale şi ofensive, United are mulţi fotbalişti creativi în faţă, care pot produce pericol apărării adverse în orice moment, la fel şi Chelsea. Pronosticul pentru acest meci este că ambele formaţii vor înscrie cel puţin o dată.

PRONOSTIC: Manchester United – Chelsea – GG @ 1.70

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare