Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 28 mai 2022. Reuşeşte Liverpool să obţină al treilea trofeu al sezonului?

Pontul Zilei din 28 mai 2022. Reuşeşte Liverpool să obţină al treilea trofeu al sezonului?

Pariuri sportive

Comentarii

Finalul acestei stagiuni ne va delecta cu o partidă de clasă, de la care va veni şi pontul zilei de azi. Liverpool şi Real Madrid se vor duela pentru cel mai prestigios trofeu la Paris, la ora 22:00, ora României.

Liverpool poate spune că are un sezon excelent, chiar dacă a pierdut campionatul în Premier League acum o săptămână. Cormoranii au terminat campionatul la un punct de rivala Manchester City şi au avut o stagiune în care au atacat fiecare trofeu pe care l-au avut la dispoziţie. Andrei Dumitru tipster te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Trupa antrenată de Jurgen Klopp a câştigat Cupa Ligii Angliei şi Cupa Angliei în detrimentul celor de la Chelsea, iar acum atacă cel de-al doilea trofeu al Ligii Campionilor în mandatul managerului german. Aventura celor de la Liverpool în fazele eliminatorii a fost una interesantă, în care au înfruntat formaţii foarte diferite. În optimi au trecut de Inter, după ce au câştigat partida tur 0-2 şi au pierdut duelul de pe Anfield, scor 0-1, apoi, în sferturi, au trecut fără mari emoţii de Benfica, scor 4-6 la general, iar semifinalele au fost palpitante, deoarece, după victoria din tur, scor 2-0, partida retur cu Villarreal a fost intensă, gazdele conducând cu 2-0 la pauză, apoi Liverpool a întors scorul, câştigând partida, scor 2-3.  

Pontul Zilei din 28 mai 2022. Reuşeşte Liverpool să obţină al treilea trofeu al sezonului

Real Madrid a câştigat La Liga în acest an, după un sezon foarte slab din partea rivalelor Barcelona şi Atletico Madrid. Madrilenii au fost şi vor fi echipa „Champions League”, nu numai datorită faptului că deţin cele mai multe trofee, 13 la număr, ci şi datorită pedigree-ului de mare campionă pe care îl are. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Real Madrid a avut un parcurs de excepţie în fazele eliminatorii din acest sezon. „Los blancos” au pierdut partida tur cu PSG, scor 1-0, şi au fost conduşi în retur, 0-1, ca tripla lui Karim Benzema să întoarcă soarta dublei şi să o califice pe Real în sferturi, unde trebuia să se dueleze cu campiona în excerţiu, Chelsea.

Real Madrid a câştigat fără emoţii partida de pe Stamford Bridge, scor 1-3, apoi, returul de pe Bernabeu să fie la fel de electrizant, deoarece Chelsea a condus 0-3, iar Real Madrid a dus partida în prelungiri, prin intermediul golului marcat de Rodrygo, ulterior eroul celor de la Real din acest sezon, Benzema, să o califice din nou pe echipa din capitala Spaniei în semifinale. În dubla cu Manchester City am putut observa diferenţa dintre o formaţie cu pedigree, aşa cum este Real Madrid, şi una fără mari performanţe la un asemenea nivel, precum echipa antrenată de Pep Guardiola, deoarece „cetăţenii” au avut la control partida tur, însă au câştigat-o la doar un gol diferenţă, în retur au condus, 0-1, iar calificarea părea tranşată, însă Real Madrid a întors scorul în mai puţin de un minut, iar calificarea a fost jucată în prelungiri, Real Madrid calificându-se pentru a cincea oară în ultimii 9 ani într-o finală de Champions League.

Pontul Zilei din 28 mai 2022. Reuşeşte Liverpool să obţină al treilea trofeu al sezonului

Liverpool şi Real Madrid au un istoric destul de vast în cadrul Ligii Campionilor, iar finala de diseară va aduce faţă în faţă două formaţii cu mari performanţe în această competiţie, trupa britanică având 6 trofee, în timp ce spaniolii de la Real deţin 13 victorii în Champions League. Liverpool s-a impus în finala din 1981, scor 1-0, iar Real Madrid în finala din 2018, scor 3-1, ultimele 2 dueluri directe având loc chiar sezonul trecut, în sferturi, Realul trecând de Liverpool după ce au câştigat partida de acasă, scor 3-1, returul de pe Anfield încheindu-se cu o remiză albă.

Este cert că ambele combatante vor fi extrem de concentrate, însă Liverpool a avut mult noroc în finalele din acest sezon, impunându-se la loviturile de departajare în cele 2 jucate deja, iar dorinţa de a câştiga un nou trofeu este arzătoare, la fel şi pentru Real Madrid, care ar scrie istorie.

PRONOSTIC: Liverpool – Real Madrid – Liverpool ridică trofeul @ 1.60 

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare