Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 28 martie 2022. Profitul vine din La Liga 2

Pontul Zilei din 28 martie 2022. Profitul vine din La Liga 2

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul zilei de luni vine din La Liga 2, acolo unde vom paria pe duelul dintre Las Palmas şi Leganes, ultimul din cadrul etapei cu numărul 33. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Gazdele din Las Palmas au o misiune grea în această seară: să obţină un rezultat bun. Chiar dacă partida din etapa precedentă a fost câştigată, scor 0-1 cu cei de la Valladolid, Las Palmas nu a mai câştigat un meci pe teren propriu de mai bine de 4 luni, statistică care arată cât de slab joacă în partidele de acasă. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Şansele pentru promovare sunt infime, deoarece poziţia din clasament nu o ajută deloc pe Las Palmas, care se află pe locul 12, cu doar 44 de puncte obţinute în 32 de partide, mult prea puţin pentru a avea şanse la promovare.

Pontul Zilei din 28 martie 2022. Profitul vine din La Liga 2 

În schimb, Leganes merge mult mai bine. Oaspeţii din această seară sunt neînvinşi de mai bine de 8 etape, perioadă în care au obţinut 16 puncte din cele 24 posibile, o cifră foarte bună. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Precum adversara sa, Leganes nu are şanse la promovare, deoarece să regăseşte abia pe locul 15 al clasamentului, fiind mai aproape de retrogradare decât de un loc de baraj.

Partida tur s-a încheiat cu victoria celor de la Leganes, scor 4-1, iar Las Palmas ar trebui să ia atitudine şi să caute o revanşă. Însă acest lucru pare puţin probabil, din cauza formei foarte slabe din ultimele luni. Astfel, noi vom conta pe un rezultat bun din partea oaspeţilor. 

PRONOSTIC: Las Palmas – Leganes – X2 @ 1.82

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare