Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 29 aprilie 2022. Dublăm banii în Liga 1

Pontul Zilei din 29 aprilie 2022. Dublăm banii în Liga 1

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul zilei de vineri vine din Liga 1, acolo unde vom paria pe confruntarea dintre Chindia Târgovişte şi Rapid Bucureşti, un meci care contează pentru runda a 7-a din play-outul Ligii 1. Jocul începe la ora 20:30.

Chindia este printre cele mai slabe formaţii de la începutul play-outului, cu doar 4 puncte câştigate în 6 etape. Formaţia antrenată de Emil Săndoi traversează o perioadă nefastă, iar jocul din ce în ce mai slab o poate costa mult pe Chindia, care poate pierde şansa de a urca pe locul 12, cel care asigură prezenţa în Liga 1 şi în sezonul viitor. Andrei Dumitru tipster te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Nici forma de pe teren propriu a gazdelor din această seară nu este excelentă, iar târgoviştenii au doar 3 victorii în tot sezonul în partidele disputate acasă, majoritatea rezultatelor fiind înfrângeri sau egaluri greu obţinute.

Pontul Zilei din 29 aprilie 2022. Dublăm banii în Liga 1

Rapid este cea mai bună echipă din play-out, fără dubii, iar şansele ca ei să termine pe primul loc al acestuia, care asigură prezenţa la barajul de Conference League, ar fi mult mai mari dacă ar obţine cele 3 puncte în deplasarea de la Târgovişte. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Rapidul a învins fiecare adversar pe care l-a avut în faţă în cele 6 etape scurse, iar jocul a fost din ce în ce mai bun de la o etapă la alta. Forma giuleştenilor este nemaipomenită, cu 18 goluri înscrise, 8 fiind în succesul de acum 2 etape cu Gaz Metan Mediaş, şi doar un gol încasat, ceea ce dezvăluie o apărare solidă.

Pontul Zilei din 29 aprilie 2022. Dublăm banii în Liga 1

Este prima întâlnire între cele două formaţii după mai bine de jumătate de an, iar Rapidul este din nou cotată cu prima şansă, chiar dacă o să joace în deplasare. Chindia a pierdut partida tur, scor 1-0, ca mai apoi, meciul de la Târgovişte să se încheie la egalitate, scor 2-2. Echipa antrenată de Adrian Mutu a îmbinat cu succes ofensiva cu defensiva în aceste etape de play-out, iar Chindia, care are unul dintre cele mai slabe atacuri din România o să aibă o misiune aproape imposibilă în faţa unei apărări atât de bune ca a Rapidului. Rapid este favorită, nu este vreun secret, iar pariul ales este „Pauză sau final 2”.

Cele mai bune ponturi fotbal vă aşteaptă pe site-ul nostru, unde experţii noştri vă pregătesc cele mai sigure bilete.

PRONOSTIC: Chindia Târgovişte – Rapid Bucureşti – Pauză sau final 2 @ 2.02

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare