Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 3 aprilie 2022. Facem bani în Belgia

Pontul Zilei din 3 aprilie 2022. Facem bani în Belgia

Pariuri sportive

Comentarii

Pariul zilei de azi vine din Juliper Pro League. Vom paria pe partida dintre Cercle Brugge şi Gent, care contează pentru runda cu numărul 33. Jocul începe la ora 17:00, ora României.

Gazdele au avut o serie de 4 meciuri fără eşec în campionat, perioadă de aproximativ o lună în care au câştigat puncte importante pentru detaşarea de plutonul competiţiei. Cercle Brugge are 43 de puncte obţinute în 32 de partide. Jocul ofensiv este caracteristica principală a formaţiei antrenate de Dominik Thalhammer, care a marcat 46 de goluri şi a încasat 43. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru tipster te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Un eventual succes ar oferi şanse la accederea în play-off-ul pentru Conference League, pentru că Cercle Brugge este la doar 5 puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în acel play-off, ocupat de St. Truiden.

Pontul Zilei din 3 aprilie 2022. Facem bani în Belgia  

Gent este mare favorită, poate obţine al optulea succes consecutiv în campionat, o cifră importantă, deoarece poate menţine poziţia pe care o are în clasament. Oaspeţii se află pe locul 4, la egalitate de puncte cu Anderlecht, care are un golaveraj inferior. Nu uita să încerci păreri Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Aşa cum am spus, Gent se foloseşte foarte bine de tacticile ofensive şi a înscris 49 de goluri în cele 32 de partide disputate. Mai mult, a primit doar 28 de goluri, având a doua cea mai bună apărare din campionat.

Pontul Zilei din 3 aprilie 2022. Facem bani în Belgia  

Partidele directe dintre cele două formaţii au oferit spectacol întotdeauna. Cercle Brugge şi Gent şi-au împărţit victoriile în ultimele 5 meciuri directe de campionat, gazdele de azi triumfând în 2 partide, iar Gent în 3. Noi vom merge pe mâna oaspeţilor, care au o formă de temut în campionat şi au mare nevoie de un succes azi.

PRONOSTIC: Cercle Brugge – Gent – Pauză sau final 2 @ 1.65

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare