Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 3 mai 2022. Liverpool practică fotbalul total pe final de sezon

Pontul Zilei din 3 mai 2022. Liverpool practică fotbalul total pe final de sezon

Pariuri sportive

Comentarii

După victoria liniştitoare din tur, scor 2-0, Villarreal are o misiune foarte dificilă în această seară, să treacă de Liverpool, care este la un pas de încă o finală de Champions League.

Villarreal a păstrat un echilibru în partida tur până la pauză, deoarece presiunea pusă de rivalii lor era din ce în ce mai mare. În minutul 53, după o centrare a lui Jordan Henderson trimisă fix în Estupinian, care a ricoşat în poarta lui Rulli, poziţionat defectuos, Liverpool a deschis scorul şi meciul. „Submarinul galben” a ieşit timid la joc, iar faptul că echipa lui Klopp şi jucătorii săi nu au subestimat formaţia spaniolă, precum Juventus şi Bayern, s-a văzut cert şi pe teren.

Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru pariuri te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Gazdele de diseară au avut un parcurs în UEFA Champions League demn de remarcat, drum pe parcursul căruia a trecut de granzi ai Europei, iar aceste performanţe nu pot fi uitate, chiar dacă pierd această dublă. În campionat Villarreal se află pe 7, cu 52 de puncte acumulate până în prezent, şi cu şanse reale la locul 5, cel mult, ocupat de Betis, cu 57 de puncte.

Pontul Zilei din 3 mai 2022. Liverpool practică fotbalul total pe final de sezon 

Liverpool nu ne-a surprins deloc în partida tur, aşa cum am spus mai sus. Jurgen Klopp a afirmat că va avea grijă să nu repete greşelile făcute de Juventus şi Bayern anterior, acelea de a crede că Villarreal e o formaţie uşor de învins. Acest lucru s-a observat pe întreg parcursul meciului, deoarece cormoranilor le-a fost foarte greu să înscrie din cauza sau datorirtă mai mult a voinţei de fier a celor de la Villarreal, convingerea fiind că pot trece şi de acest obstacol, probabil cel mai greu dintre toate de până acum. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România şi nu uita să încerci şi site-ul cu recomandările noastre, unde poţi găsi cele mai sigure cote pariuri.

Însă forţa echipei de pe Anfield, cât şi impulsul dat de fani a fost enorm, iar Liverpool a reuşit să marcheze de doar două ori în partida tur, dar a avut şi alte ocazii, care puteau să facă scorul şi mai mare. Oaspeţii au şanse mari să realizeze o performanţă unică pentru formaţiile din Anglia, anume să câştige toate trofeele puse în joc în acest an, drum de finalul căruia se apropie încet, dar sigur, deoarece Liverpool se află în finala Cupei Angliei, la un meci de finala Champions League, Cupa Ligii Angliei a câştigat-o deja, iar în campionat lupta pentru titlu încă este la intensitate maximă. 

Pontul Zilei din 3 mai 2022. Liverpool practică fotbalul total pe final de sezon 

După o demonstraţie de forţă în tur, Liverpool va ataca un succes din nou şi pe Estadio de la Ceramica, mai ales că Villarreal s-a dovedit foarte timidă în partida de pe Anfield. Posibil ca Unai Emery să alinieze o partitură mai ofensivă, dat fiind contextul, cu Liverpool care are 2 goluri în avantaj. Suntem de părere că oaspeţii se vor impune şi în retur, pentru a termina în stil de mare campionă această dublă.

PRONOSTIC: Villarreal – Liverpool – 2 @ 1.70

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare