Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 30 mai 2022. Ruud şi Hurkacz se vor lupta pentru un loc în sferturi

Pontul Zilei din 30 mai 2022. Ruud şi Hurkacz se vor lupta pentru un loc în sferturi

Pariuri sportive

Comentarii

Pontul zilei de luni vine de la unul dintre duelurile tari pe care optimile de la Roland Garros ni le rezervă. Vom paria pe partida dintre Casper Ruud şi Hubert Hurkacz. Jocul începe la ora 13:30, ora României.

Tenismenul norvegian, Casper Ruud, aflat pe locul 8 în clasamentul ATP, este în formă maximă înaintea partidei din optimile de finală de la Open-ul francez. Ruud s-a impus fără emoţii la ultimul turneu la care a participat, la Geneva, în Elveţia, unde a cedat doar un set, în marea finală, împotriva sportivului portughez, Joao Sousa, pe care l-a învins 6-7, 6-4, 6-7, un meci lung, de uzură, la finalul căruia Casper a ieşit învingător.

Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Începutul lui Ruud pe zgură nu a fost foarte convingător, fiind eliminat în optimi la Monaco, sferturi la Barcelona şi Munchen, iar la Madrid în primul meci. Totuşi, pe parcurs, evoluţiile sale au devenit din ce în ce mai constante şi rezultatele nu au întârziat să apară, iar Ruud are doar o înfrângere în ultimele 11 partide oficiale, iar aceea este împotriva lui Novak Djokovic, în semifinalele de la Roma, în minimum de seturi.

Pontul Zilei din 30 mai 2022. Ruud şi Hurkacz se vor lupta pentru un loc în sferturi

Hubert Hurkacz, tenismen originar din Polonia, clasat pe locul 13 ATP, a avut o primă jumătate de sezon decentă, cu rezultate ce puteau să fie mai bune. Hurkacz nu are performanţe importante pe hard în acest început de sezon, cel mai departe ajungând la Dubai şi Miami, până în semifinale, iar cele pe zgură, pentru moment, nu sunt mai bune. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Polonezul a ajuns cel mai departe până în sfeturi în cadrul turneelor la care a participat. La Monaco a fost eliminat de Grigor Dimitrov, în 3 seturi, iar la  Madrid a fost învins în minimum de seturi de Novak Djokovic. La Roma, ultima competiţie la care a participat, a fost eliminat chiar din primul duel, împotriva lui David Goffin, ambele seturi fiind decise la tiebreak.

Pontul Zilei din 30 mai 2022. Ruud şi Hurkacz se vor lupta pentru un loc în sferturi

Partida dintre cei doi combatanţi va fi foarte interesantă, deoarece se vor întâlni numărul 8 şi 13 ATP, chiar în primul meci direct. Ambii au o formă foarte bună, au arătat constanţă în jocurile de până acum, ce-i drept, Ruud a cedat 3 seturi în partidele sale de la Roland Garros, 2 în ultimul meci, cu Lorenzo Sonego, în timp ce Hurkacz s-a impus în toate partidele în minimum de seturi. Vă propunem un pariu interesant pentru această partidă, cu o cotă foarte bună, anume Casper Ruud să câştige duelul şi să se joace peste 33 de game-uri în cadrul partidei, pronostic care ne oferă cota 2.25.

PRONOSTIC: Casper Ruud – Hubert Hurkacz – Câştigător Casper Ruud & Peste 32.5 game-uri @ 2.25

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare