Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 31 mai 2022. Finala din sferturi de la Roland Garros

Pontul Zilei din 31 mai 2022. Finala din sferturi de la Roland Garros

Pariuri sportive

Comentarii

După ce Pontul Zilei de ieri a fost un succes, astăzi venim cu un nou pariu de neratat pentru finala din sferturile Roland Garros. Novak Djokovic şi Rafael Nadal se vor duela pentru un loc în semifinalele Slam-ului parizian. Jocul începe la ora 21:45, ora României.

Novak Djokovic a trecut printr-o perioadă dificilă la începutul acestui an, a ratat participarea la Australian Open şi a jucat primul meci pe hard la Dubai, unde a ajuns până în sferturi, fiind eliminat de Jiri Vesely, în 2 seturi. Andrei Dumitru tipster te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Sârbul, liderul clasamentului ATP, a avut un început destul de ezitant la turneele pe zgură, la Monaco fiind învins din primul meci, de Alejandro Davidovich Fokina, în 3 seturi, iar la Belgrad a pierdut finala, împotriva lui Andrey Rublev, tot în 3 seturi.

La Madrid a avut parte de evoluţii mai bune, însă partida cu Carlos Alcaraz, un tenismen într-o formă de excepţie, care l-a eliminat pe Nole în semifinale, a aratat că absenteismul pentru o perioadă îndelungată poate cauza la turneele majore. Djokovic a câştigat turneul umrător de la Roma, fără să cedeze un set, iar la Paris este în aceeaşi situaţie, iar forma lui de moment este excelentă, lucru care arată că Nole este pus pe fapte mari la acest Grand Slam.

Pontul Zilei din 31 mai 2022. Finala din sferturi de la Roland Garros

Rafa Nadal nu a evoluat la nivelul dorit la turneele pe zgură de până acum, ajungând până în sferturi la Madrid şi optimi la Roma. Ştim că Nadal este unul dintre cei mai buni tenismeni pe zgură din istorie, iar rezultale sale din ultima vreme lasă de dorit. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România.

Locul 5 ATP a avut un parcurs excelent pe hard la începutul lui 2022, cu victorii la Australian Open şi Acapulco, dar şi o finală pierdută la Indian Wells, împotriva lui Taylor Fritz. La Open-ul din Paris a dominat fiecare partidă în care a jucat, mai puţin duelul din optimi, cu Auger-Aliassime, terminat 2-3 în favoarea ibericului, care a fost nevoit să joace 5 seturi pentru a putea trece de mult mai tânărul tenismen canadian. 

Pontul Zilei din 31 mai 2022. Finala din sferturi de la Roland Garros

Urmează cea de-a 59 confruntare directă dintre Djokovic şi Nadal, o adevărată rivalitate, care pare să nu mai aibă sfârşit! Ambii par într-o formă foarte bună, mai ales Djokovic, chiar dacă anii au trecut peste cei doi sportivi, duelurile vor rămâne la fel de incitante. Pentru moment, sârbul este în avantaj, având 30 de victorii, în timp ce Nadal are doar 28.

De altfel, ultima partidă directă a fost câştigată de Djokovic, chiar la Roland Garros, în 2021, în semifinale, scor 3-1 la seturi. Ştim că Roland Garros, în special zgură, sunt atuurile lui Nadal, aşa că vom alege un pariu în favoarea tenismen-ului spaniol. Pronosticul ales este „Rafael Nadal să câştige cel puţin 2 seturi”, pariu ce ne oferă o cotă generoasă, de 1.98.

PRONOSTIC: Novak Djokovic – Rafael Nadal – Rafael Nadal să câştige cel puţin 2 seturi @ 1.98

Afla mai multe despre: djokovic 

viewscnt
Articole similare