Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 5 Ianuarie 2022. Mizăm pe calificarea Valenciei în Cupa Regelui

Pontul Zilei din 5 Ianuarie 2022. Mizăm pe calificarea Valenciei în Cupa Regelui

Pariuri sportive

Comentarii

După ce pariul zilei de marţi a fost un succes, alegem din nou o partidă din cadrul Cupei Spaniei pentru a ne rotunji veniturile. Jocul începe la ora 17:00, ora României.

Cartagena, echipa gazdă, clasată pe locul 8 în liga a doua de fotbal din Spania, s-a calificat în urma succesului împotriva celor de la Castellon în runda precedentă. Echipa are o formă bună pe teren propriu în acest sezon, pierzând doar 2 partide din cele 10 disputate, având 7 victorii şi o remiză. Un lucru de menţionat este că în fiecare partidă pe care a jucat-o Cartagena pe teren propriu, golurile nu au lipsit, gazdele înscriind în 9 din cele jocuri disputate “acasă”.

Pe site-ul meu puteti gasi ce alte ponturi pariuri va propun din Europa League si Conference League.

Pontul Zilei din 5 Ianuarie 2022. Mizăm pe calificarea Valenciei în Cupa Regelui

Valencia, calificată după prelungiri în duelul cu modesta echipă de liga a treia Arenteiro, traversează o formă foarte bună în campionat, forcing-ul de 9 partide fără înfrângere în toate competiţiile al formaţiei antrenate de Jose Bordalas Jimenez a fost oprit după aproximativ 2 luni de Espanyol, care a adus prima înfrângere în 2 luni Valenciei, care a demonstrat capacitatea şi forţa colectivă de a reveni şi de a aduce scorul de pe tabelă în favoarea ei, ca în partida cu Levante, unde a fost condusă cu 2-0 şi a revenit, învingând cu 3-4 sau în partida cu Celta Vigo, în care a fost condusă cu 1-0 şi a revenit, ducând scorul la 1-2.

Cautati pe Google Andrei Dumitru pentru a vedea pronosticurile mele zilnice.

Pontul Zilei din 5 Ianuarie 2022. Mizăm pe calificarea Valenciei în Cupa Regelui

Vom miza pe calificarea oaspeţilor, nu numai pentru valoarea superioară a echipei, dar şi pentru capacitatea de a trece peste momentele critice, dovadă fiind numeroasele partide în care au fost conduşi şi au revenit.

Echipe probabile:

  • Cartagena: Martinez; Delmas, Alcala, Vazquez, Silva; Bodiger, Boateng; Gallar, De Blasis, Cayarga; Castro
  • Valencia: Jasper Cillessen; Cristiano Piccini, Omar Alderete, Hugo Guillamon, Jesus Vasquez; Helder Costa, Carlos Soler, Daniel Wass, Yunus Musah; Maximiliano Gomez, Goncalo Guedes

PRONOSTIC: Valencia se califică @ 1.42

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare