Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 5 mai 2022. Marseille are nevoie de o victorie pentru a ajunge în finala Conference League

Pontul Zilei din 5 mai 2022. Marseille are nevoie de o victorie pentru a ajunge în finala Conference League

Pariuri sportive

Comentarii

După o primă manşă de zile mari, cu 5 goluri şi o prestaţie demnă de apreciat a ambelor echipe, Olympique Marseille şi Feyenoord se vor duela pentru un loc în finala Conference League pe Stade Vélodrome.

Marseille vine după înfrângerea de acum 4 zile în derby-ul cu Lyon, câştigat de oaspeţi la scor de neprezentare, 0-3, iar moralul formaţiei antrenate de Jorge Sampaoli este destul de slab. Gazdele de diseară au ratat şi în acest an titlul în Ligue 1, care a ajuns la PSG, iar acum lupta este acerbă pentru locul 2, deoarece Rennes şi Monaco au 3 puncte mai puţin faţă de Marseille. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti ponturi fotbal, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri.

Olympique Marseille este una dintre favoritele la câştigarea trofeului încă de la ajungerea în fazele eliminatorii ale acesteia, iar acum se află foarte aproape de finala competiţiei, însă are nevoie de o evoluţie solidă pentru a putea trece de o formaţie foarte bună ca Feyenoord. Avantajul terenului propriu în meciul decisiv poate fi un factor foarte important în economia acestei duble, deoarece Marseille este o echipă care are un public ce împinge jucătorii de la spate meci de meci.

Pontul Zilei din 5 mai 2022. Marseille are nevoie de o victorie pentru a ajunge în finala Conference League

Feyenoord a surprins prin evoluţiile bune pe care le-a avut în Conference League, cât şi în Eredivisie, însă acolo lucrurile stau diferit, deoarece distanţa faţă de liderul Ajax este de 11 puncte cu 3 etape înainte de finalul campionatului, iar faţă de locul 2, care este ocupat de PSV, este de 7. Echipa din oraşul Rotterdam este neînvinsă în ultimele 8 partide oficiale, perioadă în care a obţinut 6 victorii şi 2 egaluri, iar ultimele 12 partide disputate de Feyenoord au avut cel puţin 3 goluri marcate. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de jocuri ca la aparate din România. Pentru oaspeţi rezultatul din tur este important, pentru că meciul de diseară va fi dificil de gestionat, mai ales că Marseille este o adversară extrem de incomodă la partidele de acasă.

Pontul Zilei din 5 mai 2022. Marseille are nevoie de o victorie pentru a ajunge în finala Conference League

Confruntarea de acum a oferit o partidă de zile mari, cu 4 goluri înscrise în prima repriză, un joc pe contre şi foarte disputat. Marseille a dovedit că poate reveni rapid în meci, pentru că Feyenoord avea 2-0 în minutul 20, iar elevii lui Sampaoli au egalat până în minutul 40, cu ajutorul golurilor marcate de Dieng în minutul 28 şi de Gerson, însă Feyenoord a închis partida imediat după pauză, prin intermediul golului înscris de Dessers, în minutul 46. Aşa cum am zis, Marseille este o echipă puternică pe teren propriu şi are şanse mari să câştige acest meci şi să obţină calificarea în finală, iar pariul ales este „Pauză sau final 1”.

PRONOSTIC: Marseille – Feyenoord – Pauză sau final 1 @ 1.75

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare