Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 6 mai 2022. Cota de care ai nevoie la duelul Botoşani – Dinamo

Pontul Zilei din 6 mai 2022. Cota de care ai nevoie la duelul Botoşani – Dinamo

Pariuri sportive

Comentarii

FC Botoşani şi Dinamo se vor duela în cadrul etapei a 8-a din play-out-ul Ligii 1, iar noi vom alege un pariu interesant pentru Pontul Zilei de vineri. Jocul începe la ora 20:30.

Botoşani are şanse să termine pe unul dintre cele două locuri care asigură prezenţa la barajul pentru Conference League, iar meciul cu Dinamo este esenţial pentru acest final de play-out, mai ales că este o luptă în 3, fiind implicate şi Rapid, care are 39 de puncte, FC Botoşani, cu 38, şi Sepsi Sf. Gheorghe, cu 36 de lungimi.

Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Botoşaniul a pierdut la mustaţă accesul în play-off, iar acum au o datorie morală şi trebuie să termine în primele 2 echipe în play-out, pentru a spune că acest sezon nu a fost unul slab. După un început bun, cu 2 victorii în primele 2 etape, Botoşani a pierdut cu Rapid, scor 3-0, cât şi cu Sepsi, scor 0-1, rivalele sale, meciuri ce se pot dovedi esenţiale în această cursă în 3.

Pontul Zilei din 6 mai 2022. Cota de care ai nevoie la duelul Botoşani – Dinamo

Dinamo este nevoită să se pregătească de barajul de evitare a retrogradării din cauza rezultatelor proaste obţinute de-a lungul sezonului regulat, cât şi în cadrul play-out-ului. „Câinii” au 3 victorii, un egal şi 3 înfrângeri în cele 7 partide de până acum, 2 dintre victorii fiind cu Academica Clinceni şi cu Gaz Metan Mediaş, formaţii deja retrogradate. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Totuşi, Dinamo mai are şansa să urce pe locul 13, ocupat de Chindia, care are 4 puncte în plus, ca să beneficieze de un meci cu locul 4 din Liga a doua.

FC Botoşani are 3 puncte importante în faţă şi o oportunitate de neratat. Dinamo este un adversar foarte facil, pe care orice formaţie l-a putut învinge în acest sezon, iar botoşănenii îşi pot uşura munca pe acest final de stagiune tumultuos, deoarece Rapid şi Sepsi sunt în formă şi motivate să obţină cât mai multe puncte din partidele rămase.

Pontul Zilei din 6 mai 2022. Cota de care ai nevoie la duelul Botoşani – Dinamo

Patru din ultimele 5 partide dintre cele două formaţii s-au încheiat cu victoria celor de la Botoşani, iar meciul de diseară o să aibă aceleaşi coordonate, miza noastră fiind pe un pariu de tipul „1 & Sub 4.5 goluri”, deoarece forţa ofensivă a gazdelor din sezonul regulat a mai scăzut, precum şi potenţialul lui Dinamo de a pierde la scoruri mari.

PRONOSTIC: FC Botoşani – Dinamo Bucureşti – 1 & Sub 4.5 goluri @ 1.85 

Afla mai multe despre: botosanidinamo 

viewscnt
Articole similare