Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 7 aprilie 2022. Victoria Barcelonei ne aduce profitul

Pontul Zilei din 7 aprilie 2022. Victoria Barcelonei ne aduce profitul

Pariuri sportive

Comentarii

Eintracht Frankfurt – Barcelona este una dintre dublele extrem de captivante ale sferturilor Europa League. Partida din Germania le aduce pe cele două formaţii pentru prima oară pe teren. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Eintracht nu traversează cea mai bună formă a acestui sezon, deoarece are 4 egaluri în ultimele 4 partide oficiale, dar este neînvinsă în ultimele 7 partide. În campionat se află abia pe locul 9, destul de aproape de locul 6, primul european, care asigură prezenţa în Conference League, însă cele 5 puncte care o despart de Hoffenheim pot fi foarte greu de recuperat. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Frankfurt a avut partide extrem de dificile în Europa League, atât în grupe, acolo unde a terminat prima într-o grupă cu Antwerp, Fenerbahce şi Olympiakos, dar şi în optimi, unde a trecut de Real Betis, în prelungiri.

Pontul Zilei din 7 aprilie 2022. Victoria Barcelonei ne aduce profitul

Barcelona trece prin cea mai bună perioadă a sezonului. Catalanii sunt cea mai în formă echipă din La Liga, iar acest lucru se vede atât în clasament, acolo unde au urcat până pe 2, la 12 puncte de titlu, dar cu un meci în minus faţă de Real Madrid, dar şi în Europa League, competiţie pe care o pot câştiga la finalul sezonului. Nu uita să încerci păreri Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. La fel ca adversara din această seară, Barcelona a avut parte de adversare pe măsură în fazele eliminatorii, trecând de Napoli în şaisprezecimi şi de Galatasaray în optimi.

Pontul Zilei din 7 aprilie 2022. Victoria Barcelonei ne aduce profitul

Partida de diseară poate avea oricare echipă la conducere, dar Barcelona are de partea sa forma de moment incredibilă, cât şi lotul mult mai valoros. Catalanii au pedigree-ul european mult mai mare faţă de cel al celor de la Frankfurt, care pot opune o rezistenţă mare dacă au o zi bună. Noi vom conta pe victoria Barcelonei şi pe faptul că se vor înscrie cel puţin 2 goluri în meci.

PRONOSTIC: Eintracht Frankfurt – Barcelona – 2 & Peste 1.5 goluri @ 1.90 

Afla mai multe despre: irina begu 

viewscnt
Articole similare