Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 9 aprilie 2022. Cotă de top din Serie A!

Pontul Zilei din 9 aprilie 2022. Cotă de top din Serie A!

Pariuri sportive

Comentarii

Cagliari – Juventus este meciul care ne va oferi pontul zilei de sâmbătă. Meciul dintre cele două formaţii are o miză uriaşă în lupta pentru titlu, dar şi în cea pentru evitarea retrogradării. Jocul începe la ora 21:45, ora României.

Cagliari traversează un sezon foarte slab, iar rezultatele sub aşteptări pot aduce echipa în Serie B. După o perioadă de invincibilitate de 5 etape, timp în care formaţia antrenată de Walter Mazzarri a scos punct sau puncte cu echipe precum Fiorentina, Atalanta, Empoli, Napoli şi Torino, rezultate excelente pentru o echipă care a fost foarte mult timp penultima sau antepenultima în clasament. Dacă nu ai inspiraţie când îşi pregăteşti biletele, Andrei Dumitru te poate ajuta cu cele mai bune pronosticuri. Gazdele au 4 eşecuri consecutive în campionat, iar o nouă înfrângere ar oferi posibilitatea rivalelor Venezia şi Genoa, care au 3 puncte mai puţin faţă de Cagliari, să aibă şansa să treacă peste formaţia „gil isolani”.

Pontul Zilei din 9 aprilie 2022. Cotă de top din Serie A!

Juventus a pierdut 3 puncte importante în runda precedentă, după ce a fost învinsă de Inter, scor 0-1. Şocul eliminării din dubla cu Villarreal nu a trecut aşa de uşor, iar acest lucru se poate resfrânge în jocul din campionat al torinezilor. Pentru moment, Juventus se află la 4 puncte de Inter, care are un meci în minus, la 7 de Napoli şi la 8 de Milan, distanţe care par greu de ajuns. Nu uita să încerci Magic Jackpot, unul dintre cele mai noi site-uri de sloturi online din România. Până la partida cu Inter, oaspeţii din această seară au avut o serie incrediliă de 16 partide de invincibilitate, în care au obţinut 5 egaluri şi 11 victorii, rezultate care au propulsat-o pe „Bătrâna doamnă” până pe locul 4, chiar foarte aproape de locul 3 la un moment dat.

Pontul Zilei din 9 aprilie 2022. Cotă de top din Serie A!

Meciurile directe din ultimii ani au avut-o pe Juventus câştigătoare mai mereu, cu unele excepţii. Dacă stăm să ne raportăm la ultimele 10 partide directe din Serie A, Juventus a câştigat 9, în timp ce Cagliari s-a impus doar într-o partidă. Iar dacă stăm să ne raportăm la formă şi context, ambele echipe nu au o formă excelentă, însă cea a lui Cagliari este mult mai slabă, iar Juventus are jucători cu posibilitatea de a schimba soarta meciurilor, deci vom paria pe victoria oaspeţilor.

PRONOSTIC: Cagliari – Juventus – 2 @  1.62

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare