Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 13 aprilie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 13 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Belarus este ţara în care competiţiile sunt în plină desfăşurare în ciuda faptului că lumea a fost lovită de pandemia de coronavirus.

În Europa aşadar, singurul campionat mai important care nu s-a întrerupt încă este Vysshaya Liga. Sezonul a ajuns la etapa cu numărul patru, iar ultimul meci al rundei este cel care se joacă astăzi de la ora 16:00, Slavia Mozyr - Rukh Brest. Gazdele fac parte dintre echipele care au debutat cu dreptul în actuala ediţie de campionat. Slavia Mozyr are două succese şi un eşec în primele trei runde. În ceea ce priveşte golaverajul, Slavia este pe zero, cu cinci goluri marcate şi tot atâtea primite.

În fiecare zi, în articolele noastre, vă alegem cele mai bune cote de la agenţii licenţiate de pe piaţa din România.

Pontul Zilei la pariuri, 13 aprilie 2020

Trei dintre goluri primite au fost însă încasate în eşecul cu Slutsk. După eşecul din prima rundă au urmat însă două succese importante. Mai întâi cu BATE Borisov şi apoi cu ultima campioană a Belarusului, Dinamo Brest. În ambeel confruntări, trupa din Mozyr a câştigat cu acelaşi scor, 2-1.  Ultimul succes a fost obţinut pe terenul lui Dinamo Brest. Înaintea acestui meci a învins-o pe BATE în turul semifinalelor Cupei Belarusului, scor 1-0.

Pe lângă pariuri sportive, dacă vă doriţi să vă încercaţi norocul la jocuri ca la aparate, vă punem la dispoziţie cele mai bune promoţii.

Pontul Zilei la pariuri, 13 aprilie 2020

În schimb, Rukh Brest a început modest campionatul. Este acum pe locul 13, cu doar un succes şi două înfrângeri. A învins-o cu 1-0 pe Dinamo Minsk, în deplasare, după care a pierdut meciurile de acasă cu Energetik şi cu BATE, ambele cu acelaşi scor 0-1. Trebuie menţionat însă că Rukh Brest este o formaţie nou promovată. Singurul gol al lui Rukh Brest marcat în acest sezon i-a aparţinut unui fundaş, ucraineanul Oleksiy Kovtuv. Înaintea acestui sezon, nou-promovata a adus un jucător din Liga 1, mai exact de la Astra Girugiu, pe moldoveanul Gheorghe Andronic. Între Slavia Mozyr şi Rukh Brest aceasta va fi prima confruntare directă din istorie.

  • Slavia Mozyr - Rukh Brest 1 @ 2.00

Afla mai multe despre: belarus 

viewscnt
Articole similare