Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 20 aprilie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 20 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 20 aprilie 2020. Belarus este singura ţară din Europa care îşi desfăşoară competiţiile fără frica pandemiei de coronavirus, dar tocmai ce s-a dat startul la fotbal şi în Turkmenistan.

Yokari Liga a ajuns la runda cu numărul patru. Una dintre confruntările din a doua zi de Paşte este cea dintre Ahal şi Sagadam. Acesta este ultimul meci al zilei în Turkmenistan şi va începe la ora 16:00. Gazdele au debutat fantastic în noul sezon.

Sunteţi în căutarea unui bonus pariuri sportive? Atunci aţi nimerit unde trebuie, pentru că specialiştii noştri vin în ajutorul vostru cu cele mai bune sfaturi.

Pontul Zilei la pariuri, 20 aprilie 2020

Ahal are maximum de puncte după primele două etape şi golaveraj pozitiv după ce a reuşit să marcheze cinci goluri şi să nu primească nici măcar unul. Gazdele pot t rece pe primul loc dacă vor câştiga. Au un meci mai puţin şi două puncte sub ocupanta fotoliului de lider Kopetdag. În ediţia trecută de campionat, Ahal a terminat pe locul 2, la nouă punctele în spatele campioanel Altyn.

Cele mai bune bonusuri jocuri aparate vă aşteaptă în articolele noastre speciale, astfel încât să nu rataţi nicio ofertă de pe piaţă.

Pontul Zilei la pariuri, 20 aprilie 2020

Aşadar, Ahal are nevoie de o victorie pentru a continua parcursul bun de până acum şi a spera că se va bate şi de această dată la titlu. Nu se anunţă însă deloc o partidă uşoară, din contră, va fi un derby având în vedere că Sagadam a terminat şi ea pe podium ultimul campionat din Turkmenistan. În ultimele cinci confruntări directe, Ahal a câştigat de patru ori, iar Sagadam o dată. Ultimul duel dintre cele două formaţii a avut loc în 2019, atunci când gazdele de azi s-au impus cu scorul de 2-0.

Oaspeţii de azi au început modest sezonul. În primele trei runde au câştigat doar două puncte şi au marcat un gol, primind două. Două dintre meciuri au fost jucate acasă şi unul pe teren străin. Ca urmare a acestor rezultate, înaintea deplasării la Ahal, Sagadam este pe locul 7, penultimul în Yokari Liga, cu două puncte.

  • Ahal - Sagadam Peste 1.5 goluri Ahal @ 1.62

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare