Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ponturi etapa 25 Liga 1 Betano. Cele mai bune cote de vineri

Ponturi etapa 25 Liga 1 Betano. Cele mai bune cote de vineri

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi etapa 25 Liga 1 Betano.Campionatul nostru programează astăzi două partide, iar la ambele îţi punem la dispoziţie pronosticuri interesante, la cote de cel puţin 2.00.

Ponturi etapa 25 Liga 1 Betano. Gaz Metan - Juventus

Astăzi, de la ora 18:00, Liga 1 Betano programează partida Gaz Metan – Juventus Bucureşti. Este un derby al salvării de la retrogradare, faţă în faţă se află două echipe mult schimbate în bine după pauza de iarnă. Gazul a reuşit două jocuri foarte bune îmnpotriva a doi adversari puternici: FCSB şi Astra Giurgiu. Medieşenii au marcat patru goluri în cele două partide, dar au pierdut de fiecare dată.

Gazul şi-a creat peste 20 de ocazii de gol, a şutat de zece ori pe spaţiul porţilor adverse, a avut 20 de cornere şi o medie a posesiei de peste 54% în cele două meciuri. De partea cealaltă, Juventus nu este la fel de închegată, dar a reuşit două jocuri bune. A terminat la egalitate 0-0 la Botoşani şi a pierdut greu cu Viitorul 0-1. În meciul tur scorul a fost 1-1 dar au fost altele coordonatele acelui joc. Pont – Gaz Metan marchează peste 1,5 goluri în meci, cotă 2,00

Ponturi etapa 25 Liga 1 Betano. Voluntari - U Craiova

De la ora 20:45 Liga 1 Betano programează partida FC Voluntari – U Craiova. Voluntariul a început poticnit acest miniretur cu o înfrângere “de poveste” în faţa celor de la Iaşi scor 0-4. Lucrurile s-au echilibrat însă destul de repede cu victoria de la Timişoara scor 3-2, dar şi prin prestaţia avută în acel joc.

U Craiova este pe cai mari reuşind o primă repriză foarte bună cu Dinamo dar şi un rezultat perfect cu Sepsi acasă. Oltenii au reintrat în lupta pentru titlu şi aşteaptă play-off-ul pentru a se duela cu FCSB şi CFR, până atunci nu ar strica încă 3 puncte cu Voluntari. Pontul nostru pentru acest joc este GG la o cotă de 2,10

Afla mai multe despre: liga 1 betanovoluntaricraiovagaz metan 

viewscnt
Articole similare