Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ponturi pariuri Germania - Spania Amical 23.03.2018

Ponturi pariuri Germania - Spania Amical 23.03.2018

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Germania - Spania Amical 23.03.2018. Cele două naţionale sunt favorite să câştige trofeul în vară, aşa că această întâlnire avem şanse să o mai vedem şi în fazele finale de la Campionatul Mondial din Rusia.

Ponturi pariuri Germania - Spania Amical 23.03.2018

Nemţii joacă amicale de top mereu, pentru a avea adversari foarte puternici chiar şi când nu este o miză în meci. Înainte de acest duel, la finalul anului trecut, Germania a mai avut două meciuri amicale programate, unul cu Anglia şi unul cu Franţa, ambele terminate la egalitate, 0-0 şi 2-2. Acum, întâlnesc cel mai greu adversar din cele trei, Spania, o naţională care nu mai este la valoarea din ultimii ani, însă în continuare se poate bate fără emoţii pentru titlu în Rusia. Cele două s-au mai întâlnit într-un meci amical în 2014, când nemţii se impuneau la limită în Spania, scor 1-0.

Ibericii ştiu că generaţia de aur este pe final şi au mai rămas doar câţiva jucători de top, însă simt că ar putea fi finalul de poveste pentru ei, să încheie cu un nou turneu final. Până acolo însă se poate vedea nivelul în acest amical, împotriva nemţilor, care sunt favoriţi la trofeu la orice competiţie de fotbal sunt prezenţi. Meciuri online din Liga 1. Spaniolii au înscris nu mai puţin de opt goluri în duelurile amicale din finalul anului trecut, 5-0 cu Costa Rica şi 3-3 cu gazda Mondialului, Rusia. 

Ponturi pariuri Germania - Spania Amical 23.03.2018

Nemţii şi spaniolii se cunosc foarte bine din duelurile trecute, având o istorie foarte lungă în spate. Ultimul duel, cel din 2014, a fost amical, însă înainte de acesta au fost două meciuri oficiale, în 2010 la Mondial şi 2008 la EURO, de fiecare dată terminate cu victoria Spaniei la limită, scor 1-0. Acum, fiind un meci de pregătire, ne aşteptăm să vedem minimum trei reuşite.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.90

 

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalgermaniaspania 

viewscnt
Articole similare