Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portar din Premier League pentru Rapid, dacă Horaţiu Moldovan pleacă! Au avut loc primele discuţii

Portar din Premier League pentru Rapid, dacă Horaţiu Moldovan pleacă! Au avut loc primele discuţii

Fotbal

Comentarii

Titularul dintre buturile celor de la Rapid, Horaţiu Moldovan (25 de ani), nu a decis ce va face în continuare: dacă va rămâne în Giuleşti sau va curs ofertelor din Vest.

Şefii Rapidului nu pot aştepta la nesfârşit ca internaţional român să se decidă, aşa că au decis să ia atitudine.

Ionuţ Radu la Rapid?

Conform prosport.ro, acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu, şi-ar dori să-l aducă pe Ionuţ Radu la echipă, în cazul în care ”Horică” va decide să plece, cel mai probabil în Elveţia, la Basel.

Sursa citată anunţă că rapidiştii l-au contactat deja pe portarul celor de la Bournemouth pentru a-l întreba ce părere are despre o posibilă mutare.

Ionuţ Radu nu este titular la Bournemouth. Ba mai mult, a început să nu mai prindă nici lotul în ultima perioadă şi riscă să piardă lotul României pentru EURO 2025.

Aşadar, tânărul portar şi-ar dori să meargă undeva unde să joace mai mult. Se pare că Ionuţ Radu le-a solicitat şefilor de la Inter Milano, club de care aparţine, să întrerupă contractul de împrumut cu Bournemouth şi să fie trimis în altă parte, unde ar fi titular.

Milanezii au fost de acord cu solicitarea şi chiar s-au oferit să-l trimită pe portar la Granada, în prima ligă spaniolă, acolo unde se caută cu disperare un nou portar, după ce Augusto Batalla, nu confirmă aşteptările.

  • Dacă va accepta să vină la Rapid, mutarea sa de la Inter se va realiza sub formă de împrumut, cel mai probabil până în vară.

De asemenea, sursa citată anunţă că şi CFR Cluj l-ar dori şi Ionuţ Radu, în cazul în care îl va vinde pe Răzvan Sava în Bundesliga, acolo unde este dorit de mai multe formaţii.

Afla mai multe despre: ionut raduhoratiu moldovanbournemouthintersucu 

viewscnt
Articole similare