You are here:

Portarul alături de care Messi a scris istorie în tinereţe a semnat şi el cu Inter Miami. Are 38 de ani şi sute de meciuri în campionatele de top din Europa

Portarul alături de care Messi a scris istorie în tinereţe a semnat şi el cu Inter Miami. Are 38 de ani şi sute de meciuri în campionatele de top din Europagalerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Clubul american Inter Miami, la care evoluează Leo Messi, a anunţat transferul portarului argentinian Oscar Ustari, în vârstă de 38 de ani, cu un contract valabil până la finalul sezonului.

Ustari va completa lotul antrenat de compatriotul său Gerardo ''Tata'' Martino, urmând să fie o alternativă pentru titularul Drake Callender, care traversează un nou sezon de excepţie.

Oscar Ustari a mai jucat în cariera sa la Boca Juniors, dar şi la Getafe şi Sunderland, adunând 390 de partide, dintre care 12 în Europa League. Ustari a fost campion mondial U20 şi campion olimpic la Beijing, în 2008, ambele alături de Leo Messi.

''Sunt încântat să mă alătur unui club precum Inter Miami şi sunt recunoscător pentru oportunitatea de a face parte din acest club care aspiră la lucruri măreţe. De asemenea, sunt foarte fericit să mă reîntâlnesc cu Leo Messi în vestiar şi pe teren după atât de mult timp'', a transmis Ustari.

Legiunea argentiniană de la Inter Miami îi mai cuprinde pe fundaşii Tomas Aviles, Nicolas Freire, Franco Negri, Marcelo Weigandt şi mijlocaşii Facundo Farias şi Federico Redondo.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare