Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul din Superligă care i-ar putea lua locul lui Horaţiu Moldovan la EURO: „Are un fizic impresionant şi intervenţii extraordinare!”

Portarul din Superligă care i-ar putea lua locul lui Horaţiu Moldovan la EURO: „Are un fizic impresionant şi intervenţii extraordinare!”

CFR Cluj

Comentarii

Horaţiu Moldovan a fost titularul postului de portar în campania de calificare a României la EURO 2024.

Portarul din Superligă care l-ar putea înlocui pe Horaţiu Moldovan la EURO: „Are un fizic impresionant şi intervenţii extraordinare!”

Goalkeeper-ul Rapidului este principalul favorit pentru a închide poarta naţionalei şi la turneul final din Germania, însă România are mai multe soluţii importante pentru poziţia de portar. Cea mai nouă variantă? Răzvan Sava de la CFR Cluj.

Tânărul portar al clujenilor a făcut un meci mare contra Rapidului în Cupa României, iar tot mai multe voci din fotbalul românesc îl vor la ecihpa naţională. Răzvan Pleşca, fostul portar de Liga 1, a avut doar cuvinte de laudă pentru Sava.

„L-am tot lăudat de fiecare dată, îl laud şi în seara aceasta, Sava a fost omul meciului (n.r. – Rapid – CFR Cluj, 0-0, în Cupa României) cu nişte intervenţii extraordinare. Este un portar cu un fizic impresionant şi are un viitor foarte frumos.

De altfel, e titularul naţionalei de tineret. Eu poate sunt subiectiv (n.r. - în calitate de fost portar) că îl laud pe el”, a spus Răzvan Pleşca, potrivit Primasport.

"Închide" poarta la CFR Cluj şi vrea să facă pasul cel mare: "Obiectivele mele, naţionala şi EURO 2024!"

„Am vrut să închid poarta şi să nu iau gol. A fost un meci intens, suntem fericiţi că am câştigat… a fost egal, de fapt, dar cât o victorie, că ne-am calificat. Nu ştiam ce se întâmplă pe celelalte stadioane. Cel mai greu de scos a fost şutul lui Funsho, pe care l-am scos de jos. Acum ne gândim la meciul cu FCSB.

Nici un derby nu e uşor. Cu toţii ne dorim să câştigăm acest meci, cu toţii vom juca bine. Unul din obiectivele mele este să ajung la naţională şi la Euro. Moldovan şi Târnovan sunt foarte buni, dar obiectivul meu este să ajung sus”, a declarat Răzvan Sava.

 

Afla mai multe despre: razvan savahoratiu moldovanechipa nationala 

viewscnt
Articole similare