Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul Rapidului a dat totul din casă. Cum a fost perioadă la Sepsi: ”Nu le convenea că sunt român!”

Portarul Rapidului a dat totul din casă. Cum a fost perioadă la Sepsi: ”Nu le convenea că sunt român!”

Superliga

Comentarii

Horaţiu Moldovan este portarul Rapidului, însă pentru o scurtă perioadă a fost legitimat şi la Sepsi Sf. Gheorghe.

Moldovan a fost înjurat tot meciul aseară şi a rămas cu un gust amar. După partida de la Sf. Gheorghe, portarul a fost întrebat de ce crede că suporterii l-au avut în vizor tot meciul.

Moldovan nu a stat pe gând şi a mărturisit: „Fanii m-au taxat tot meciul, dar aşa e aici. Nu le convine nimic! Când eram aici, nu le convenea că sunt român. Sunt 100% sigur! Altfel de ce m-au înjurat tot meciul?”.

Ce a spus despre Sepsi - Rapid:

„E un rezultat echitabil. Orice adversar are o şansă. Suntem o echipă mare şi toţi se mobilizează mai bine cu noi. Toată lumea ne ia în calcul după primele rezultate. Suntem aici, o să ne revenim! Nu cred că e o pasă proastă. Echipele mici se apără cu noi, dar nu şi astăzi pentru că Sepsi a şi atacat”.

  • 450.000 de euro este cota lui Moldovan conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

La Sepsi, jucătorul nu a prins niciun minut în anul 2019. De la Sf. Gheorghe a plecat la UTA Arad, unde a jucat doar 4 meciuri, fiind rezerva lui Florin Iacob.

Mutarea câştigătoarea a fost în Giuleşti, unde Moldovan se simte bine şi este portarul titular. Portarul în vârstă de 23 de ani a ajuns la Rapid pe 6 ianuarie 2021, după ce în trecut a jucat pentru UTA Arad, Ripensia Timişoara, Sepsi OSK, CFR Cluj, Viitorul Târgu Jiu, CFR Cluj şi Hermannstadt.

Mircea Rednic s-a supărat pe Mirel Rădoi: ”Stai, măi, frate! După ne mirăm că suntem în situaţia asta”. De la ce a pornit totul

Afla mai multe despre: rapidsepsihoratiu moldovan 

viewscnt
Articole similare