Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul Ter Stegen va fi operat la spate. Cât va lipsi jucătorul Barcelonei

Portarul Ter Stegen va fi operat la spate. Cât va lipsi jucătorul Barcelonei

FC Barcelona

Comentarii

Portarul german al echipei FC Barcelona, Marc-André Ter Stegen, care suferă de dureri de spate, va fi supus unei intervenţii chirurgicale şi ar putea fi indisponibil timp de două luni.

"Ter Stegen va fi supus unei intervenţii chirurgicale în următoarele zile pentru a-şi trata durerile din zona lombară", a scris Barça într-un comunicat.

Clubul catalan, aflat în prezent pe locul 3 în La Liga, la patru puncte în spatele liderului Real Madrid, nu a dat niciun indiciu cu privire la indisponibilitatea sa. "Durata absenţei sale va depinde de evoluţia sa", a precizat gruparea.

Cu toate acestea, presa spaniolă sugerează că internaţionalul german de 31 de ani ar putea fi indisponibil până la două luni. "După discuţii intense cu echipa medicală a clubului şi cu diverşi experţi, am decis să mergem mai departe cu operaţia", a scris portarul pe contul său X (fost Twitter).

Ter Stegen a jucat ultima dată un meci pe 12 noiembrie, în victoria cu 2-1 în faţa lui Alaves, în etapa a 13-a din La Liga.

Înlocuit în poarta catalanilor de Inaki Pena, el a lipsit de atunci de la două meciuri de campionat, un meci din Liga Campionilor şi două meciuri amicale pentru Germania, în cadrul pregătirilor pentru Euro-2024.

Ter Stegen a evoluat în 17 meciuri în acest sezon.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare