Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Portretul-robot” al viitorului antrenor de la Dinamo: ”Zeljko Kopic este exigent, se bazează pe disciplină! E genul lui Dusan Uhrin”

”Portretul-robot” al viitorului antrenor de la Dinamo: ”Zeljko Kopic este exigent, se bazează pe disciplină! E genul lui Dusan Uhrin”
Comentarii

„Câinii” sunt la un pas să-l numească pe înlocuitorul lui Ovidiu Burcă.

Detalii despre Zeljko Kopic! Ce spune Steliano Filip, fostul său elev

Dinamo este aproape de a avea un nou antrenor! Este vorba despre croatul Zeljko Kopic, cel care a antrenat ultima dată la formaţia bulgară Botev Plovdiv.

Kopic ar fi fost propus la Dinamo prin intermediul lui Steliano Filip, fotbalist cu care a lucrat la Hajduk Split. Potrivit aceleiaşi surse, tehnicianul croat este deja la Bucureşti, iar dacă negocierile decurg bine, el va conduce încă din acest weekend antrenamentele echipei.

Steliano Filip a dat detalii despre următorul antrenor al lui Dinamo.

„Este un antrenor foarte bun. Este foarte exigent şi impune disciplina la echipă. Ştie să se impună în faţa fotbaliştilor. Este genul lui Dusan Uhrin ca antrenor. Eu cred că va salva echipa de la retrogradare, fără discuţii. Sper, îmi doresc din tot sufletul, ca Dinamo să se salveze”, a declarat Steliano Filip pentru Gazeta Sporturilor.

Zeljko Kopic, antrenor care le-a pregătit de-a lungul timpului pe NK Zagrev, Slaven Belupo, Hajduk Split, Pafos FC, Dinamo Zagreb şi Botev Plovdiv, putea ajunge din vară în România.

Afla mai multe despre: dinamosteliano filipzeljko kopic 

viewscnt
Articole similare