Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portughezii confirmă: Farul este aproape de al nouălea transfer al verii!

Portughezii confirmă: Farul este aproape de al nouălea transfer al verii!

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) nu pierde timpul! ”Regele” realizează transfer după transfer la malul mării.

Ultimul fotbalist pe Gică Hagi îl doreşte la Farul este Zie Ouattara, un fundaş dreapta ivorian de la formaţia portugheză Portimonense.

Farul îl vrea pe Zie Ouattara

Aşa cum playsport.ro anunţa acum câteva zile, ”Regele” se află în discuţii intense cu fotbalistul pentru a-l convinge să vină la Constanţa.

  • Zie Ouattara mai are contract cu Portimonense până în vara lui 2025.

Sursa citată anunţă că Farul i-a propus un contract pe doi ani, cu opţiunea de prelungire pentru încă un an, cu un salariu de 7.000 de euro pe lună, plus alte bonusuri de performanţă interesante.

De asemenea, dacă Portimonense îl va ceda pe fotbalist la Farul, va păstra şi 40% dintr-un viitor transfer al fotbalistului.

  • În acest moment, Farul îi mai are drept opţiuni în flancul drept al defensivei pe Dan Sîrbu şi Damien Dussaut. În plus, pe acel post mai poate juca şi David Kiki.

De asemenea, presa din Portugalia confirmă informaţiile venite dinspre România şi anunţă că negocierile dintre Farul şi Portimonense sunt în toi.

Zie Ouattara este un fotbalist care se află în anturajul echipei naţionale din Coasta de Fildeş. A fost convocat la naţionala de seniori, însă nu a apucat să debuteze până acum.

Iată toate cele opt transferuri realizate de Farul în acest sezon: Rivaldinho, Carnat, Dussaut, Vînă, Borgnino, Bassong, Vianna şi Queiros.

Afla mai multe despre: zie ouattaraportimonensegica hagi 

viewscnt
Articole similare