Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Post cheie pentru Ionuţ Chirilă la FCSB. MM Stoica i-a admirat calităţile şi a anunţat care ar fi fost condiţia ca să vină | EXCLUSIV

Post cheie pentru Ionuţ Chirilă la FCSB. MM Stoica i-a admirat calităţile şi a anunţat care ar fi fost condiţia ca să vină | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat în ce condiţii ar fi putut veni Ionuţ Chirilă la clubul din Berceni. Oficialul vicecampioanei României l-a admirat pentru modul în care se dedică antrenorul în privinţa jucătorilor tineri şi l-a descris ca fiind "o pată de culoare" în fotbalul românesc.

Pe ce post ar fi putut ajunge Ionuţ Chirilă la FCSB. Mihai Stoica îl admiră

Ionuţ Chirilă, unul dintre cei mai charismatici antrenori din fotbalul românesc, are o situaţie grea la Academica Clinceni, cea care e ultima în Liga 1, iar în cea mai recentă etapă din campionat joacă împotriva campioanei CFR Cluj. 

Antrenorul vine după o lungă perioadă de pauză, după ce a făcut o pauză mare, din 2017, în urma plecării de la ASA Târgu Mureş. Ionuţ Chirilă este un militant al creşterii fotbaliştilor români şi s-a lăudat adesea cu generaţiile pe care le-a avut pe mână, precum cea de la Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna.

La cele două echipe a reuşit să propulseze fotbalişti precum: Neluţ Roşu, Florin Purece, Victor Râmniceanu, Cătălin Hîldan, Mihai Tararache, Florentin Petre, Cezar Dinu, Laurenţiu Lică sau Popistaşu.

Iar gândirea lui Ionuţ Chirilă se aliniază strategiei gândite de Gigi Becali şi de ceilalţi conducători de la FCSB. 

Pentru Telekom Sport, Mihai Stoica a anunţat că Ionuţ Chirilă ar fi fost o variantă pentru academia FCSB, aflată în continuă dezvoltare, dacă ar fi fost mai tânăr.  

"E o pată de culoare profesorul. Nu ai cum să nu recunoşti că e o pată de culoare în peisajul autohton. E simpatic. Îl ştiu pe John de când era antrenor la Dinamo, a scos jucători, a strâns o generaţie de jucători şi acolo doar antrenorul scoate jucători. A scos mulţi, foarte mulţi", a declarat oficialul FSCB pentru Telekom Sport. 

Moderatorul Silviu Tudor Samuilă l-a întrebat pe oficialul FCSB dacă Ionuţ Chirilă, în cazul în care ar fi fost mai tânăr, ar fi fost o variantă pentru academia echipei din Berceni. 

"Da, e cumva legat de Dinamo cam tare, dar, mă rog, ar fi fost. Sigur că da", a mai spus Mihai Stoica.

În trecut, Ionuţ Chirilă s-a propus antrenor al primei echipe: "Dacă sunt antrenor la Steaua (n.r. - FCSB), garantez cu credit de 500.000 de euro că iau titlul. Dacă pierd titlul, Gigi poate să-mi ia banii, iar eu îi restitui şi toate salariile”, declarat actualul tehnician al Academicii Clinceni. 

Afla mai multe despre: ionut chirilaionut chirila fcsbionut chirila academie fcsb 

viewscnt
Articole similare