adplus-dvertising
You are here:

Postare surprinzătoare a Martinei Navratilova. Cum i-a ironizat fosta jucătoare de tenis pe soţii Trump

Postare surprinzătoare a Martinei Navratilova. Cum i-a ironizat fosta jucătoare de tenis pe soţii Trumpgalerie foto

Tenis

Comentarii

Fosta mare jucătoare de tenis, Martina Navratilova, cu 18 titluri de Grand Slam în palmares, profită de orice moment pentru a-l ironiza pe Donald Trump.

E campania electorală în SUA, iar contestatarii preşedintelui Donald Trump caută orice mijloace pentru a-l ataca pe POTUS. 

Martina Navratilova este unul dintre cei mai mari contestatari ai preşedintelui Statelor Unite ale Americii. Fosta mare jucătoare a editat recent o fotografie de Crăciun în care apar Donald şi Melania Trump, din 2017, şi a postat-o pe contul personal de Instagram.

Marea problemă este că Navratilova s-a folosit de fotografiile nud pe care le-a realizat Melania Trump, în 1997, iar acum celebra poză de la Casa Albă este, de fapt, una în care Prima Doamnă a SUA apare dezbracată, cu părţile intime acoperite de câteva decoraţiuni discrete de Crăciun.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Martina Navratilova, război cu Donald Trump

În vara acestui an, Martina Navratilova a fost avertizată de organizatorii de la Wimbledon pentru că nu a respectat codul vestimentar.

Fosta mare campioana participă în competiţia legendelor de la Wimbledon, dar la ultimul meci a apărut pe teren cu o şapcă albă, pe care era scris cu roşu "Impeach", cu referire la momentul în care Donald Trump era în pericolul de a fi pus sub acuzare în SUA.

Codul vestimentar de la Wimbledon interzice categoric ca sportivii sa aibă înscrisuri de altă culoare în afară de alb, astfel că Navratilova a fost nevoită să renunţe la şapcă.

"Vă cer scuze pentru şapcă. Am uitat că o aveam pe cap", a declarat Navratilova.

Navratilova este una dintre cele mai mari opozante ale lui Donald Trump, criticând în dese rânduri politica preşedintelui SUA.

viewscnt
Articole similare