Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Postarea lui Edward Iordănescu a stârnit sute de reacţii pe Facebook. Selecţionerul susţine patru dintre cele opt naţionale prezente în sferturile Mondialului

Postarea lui Edward Iordănescu a stârnit sute de reacţii pe Facebook. Selecţionerul susţine patru dintre cele opt naţionale prezente în sferturile Mondialului
Comentarii

Postarea lui Edward Iordănescu despre sferturile Campionatului Mondial a stârnit sute de reacţii din partea românilor. După ce a dezvăluit că susţine patru dintre cele opt naţionale care încă evoluează în Qatar, selecţionerul României a fost tras la răspundere de urmăritori.

"Tin cu Anglia, ador fantezia brazilienilor, dar nu as spune Nu, nici pt Messi sau Ronaldo sa castige acest mondial. Amandoi sunt la ultima experienta la un campionat mondial si o sa intelegem dupa ce se opresc din activitate ce au reprezentat cu adevarat !! Mai mult decat atat, pare ca ambii au inteles ca sunt pe final de cariera, dar doar unul reuseste sa accepte asta. Ne-au oferit prea multe momente deosebite celor care iubim fotbalul si pt asta macar unul ar putea sa ridice trofeul. Dupa ei urmeaza…..Mbappe !!" , a scris Edward Iordănescu pe pagina personală de Facebook.

SFERTURILE DE FINALĂ:

Vineri 9 decembrie

  • Croaţia - Brazilia (Education City Stadium - Doha, 17:00)
  • Olanda - Argentina (Lusail Stadium - Al Daayen, 21:00)

Sâmbătă 10 decembrie

  • Maroc - Portugalia (Al Thumama Stadium - Doha, 17:00)
  • Anglia - Franţa (Al Bayt Stadium - Al Khor, 21:00)

Edward Iordănescu a fost în Qatar

Preliminariile pentru EURO 2024 vor debuta în luna martie a anului viitor, însă staff-ul tehnic al naţionalei României a început deja pregătirea partidelor.

Selecţionerul Edward Iordănescu a fost prezent la Cupa Mondială pentru a urmări reprezentativa Elveţiei în partidele cu Brazilia şi cu Serbia.

Selecţionerul a stat în Qatar în perioada 28 noiembrie – 2 decembrie şi a urmărit şi alte meciuri. În total, Edward Iordănescu a asistat la 10 partide în cele 5 zile petrecute în Qatar.

În urma tragerii la sorţi din 9 octombrie 2022, România a fost repartizată în Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024, alături de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Meciurile din preliminarii se vor disputa în perioada martie – noiembrie 2023, urmând a fi decise 20 dintre calificate, primele două clasate din fiecare grupă. Alte trei reprezentative îşi vor câştiga locul la turneul final în urma play-off-urilor din Liga Naţiunilor, în martie 2024.

Afla mai multe despre: edward iordanescu 

viewscnt
Articole similare