You are here:

”Postul lui Rednic este în pericol?”. Şeful de la UTA a răspuns fără să stea pe gânduri

”Postul lui Rednic este în pericol?”. Şeful de la UTA a răspuns fără să stea pe gânduri

UTA

Comentarii

Echipa UTA Arad a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Poli Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superligă.

Alexandru Meszar, despre situaţia lui Rednic

La Arad, primele ocazii au aparţinut gazdelor, care au încercat poarta lui Jesus Fernandez prin „foarfeca” lui Ghezali, din minutul 4, şi prin şutul lui Omondi, din minutul 17. A venit apoi rândul oaspeţilor să rateze, prin Kamberi care mai întâi a trimis peste poartă, în minutul 29, pentru ca în minutul 44 portarul arădean Robert Popa să intervină in extremis la şutul atacantului elveţiano-albanez.

Arădenii au replicat prin şutul lui Fabry, peste poartă, în minutul 61, iar Jesus Fernandez a respins şutul lui Cîmpanu, din minutul 78. Ieşenii au ratat şi ei Tailson, blocat de Popa, în minutul 79 şi partida s-a încheiat la egalitate, 0-0.

  • În clasament, Poli Iaşi este pe locul 11, cu 11 puncte, în vreme ce UTA Arad are 9 puncte şi ocupă poziţia a 14-a.

Întrebat dacă postul lui Rednic este în pericol, Alexandru Meszar, conducătorul celor de la UTA, a mărturist că antrenorul are toată susţinerea conducerii. 

”În acest moment, da, deoarece avem o echipă alcătuită de domnul Rednic. Trebuie să facă tot posibilul ca această echipă să înceapă să obţină şi victorii, nu doar remize. Are tot sprijinul nostru, din toate punctele de vedere, fie că vorbim despre transferuri sau orice altă problemă. Noi îl susţinem, iar asta ne dorim şi de la arădeni, să-l susţină pe el şi să susţină şi echipa, chiar dacă nu legăm victorii.

Tot am adus, dar poate n-am reuşit să aducem exact ce trebuia. Nu ne lăudăm cu acest mercato, a venit un număr mare de jucători, dar procentajul de reuşită n-a atins 70-80%, doar 50%. Dar şi cei care n-au confirmat mai au timp, şi sperăm să ajungem la 70-80%”, a declarat Meszar pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: alexandru meszarmircea rednicuta arad 

viewscnt
Articole similare