Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Postul lui Zinedine Zidane în pericol! Primele două nume vehiculate pentru a-l înlocui la Real Madrid

Postul lui Zinedine Zidane în pericol! Primele două nume vehiculate pentru a-l înlocui la Real Madridgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Dacă Zidane încheie sezonul fără trofeu, Real Madrid ar putea anunţa despărţirea de tehnicianul francez.

A adus trei UEFA Champions League la Madrid, dar asta nu îl va salva în cazul unui sezon ratat. Cel puţin asta susţine presa spaniolă, care notează că Zinedine Zidane va pleca singur dacă echipa sa nu câştigă nici titlul, nici Liga Campionilor în acest sezon.

Deşi se bucură de sprijinul lui Florentino Perez, francezul ar urma să o părăsească pe Real Madrid în cazul unui sezon ratat, scrie presa iberică. Mai mult. Zidane este atras de posibilitatea de a lucra din nou cu Cristiano Ronaldo, alimentând astfel zvonurile care îl dau din vară pe banca tehnică a campioanei Italiei, Juventus Torino. Şi sunt motive destule pentru care Zidane ar accepta propunerea "bătrânei doamne". A jucat pentru clubul italian între 1996 şi 2001 şi deseori revenie în capitala Piemontului pentru a îşi petrece vacanţele şi chiar are un şofer personal pentru aceste momente. De asemenea, el este în relaţii bune cu preşedintele clubului, Andrea Agnelli, iar preluarea lui Juventus ar însemna să lucreze din nou cu Cristiano Ronaldo.

Totodată, cei de la Juventus sunt de părere că prin aducerea lui Zidane, acesta ar putea să atragă cei mai buni fotbalişti ai planetei la Torino, dar şi mai mulţi sponsori, datorită performanţelor reuşite de Zidane în scurta perioadă petrecută ca antrenor. 

Real Madrid pregăteşte înlocuirea lui Zidane în cazul unui sezon ratat. Pochettino este marele favorit!

Cotidianul MARCA anunţă deja că argentinianul Mauricio Pochettino este primul nume vizat de Real Madrid în cazul în care Zidane va pleca de la Real Madrid.

Informaţia este confirmată şi de jurnalistul Josep Pedrerol de la El Chiringuito, care îl adaugă ”în ecuaţie” şi pe Max Allegri, tehnicianul care a condus-o pe Juventus Torino spre 5 titluri de campioană a Italiei.

Cu toate acestea, Mauricio Pochettino este marele favorit al lui Florentino Perez. Preşedintele Realului l-a dorit pe argentinian şi înainte să-l aducă pe Zinedine Zidane din nou la cârma echipei sale.

În cazul în care Real şi Zidane s-ar despărţi, argentinianul devine marele favorit pentru a prelua moştenirea celui mai important club al lumii. El ar fi refuzat-o deja pe FC Barcelona în iarnă, tocmai din acest considerent.

În vârstă de 48 de ani, Mauricio Roberto Pochettino le-a mai antrenat în cariera sa pe Espanyol, Southampton şi Tottenham. Pe ultima a dus-o până în finala UEFA Champions League, pierdută în faţa lui Liverpool, în finalul stagiunii trecute. Pochettino cunoaşte foarte bine campionatul spaniol (a jucat 9 ani pentru Espanyol Barcelona) şi este vorbitor de limbă spaniolă, două detalii care îl diferenţiază clar de Max Allegri. 

Afla mai multe despre: real madridmauricio pochettinoallegrizidane 

viewscnt
Articole similare