Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Poţi pierde cu orice echipă, chiar şi din a treia ligă". Mesajul primit de fotbaliştii lui Dinamo de la Dusan Uhrin înainte de barajul cu U Cluj

"Poţi pierde cu orice echipă, chiar şi din a treia ligă". Mesajul primit de fotbaliştii lui Dinamo de la Dusan Uhrin înainte de barajul cu U Cluj

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Dusan Uhrin, a prefaţat primul meci al barajului cu U Cluj.

  • Dinamo va disputa primul meci în deplasare în dubla cu Universitatea Cluj de menţinere/promovare în Liga 1, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi efectuată, luni, la sediul FRF.
  • Partidele vor avea loc la 21 mai, turul, şi la 29 mai, returul.

Dusan Uhrin, înainte de U Cluj - Dinamo

Fără Răzvan Grădinaru şi Mirko Ivanovski, Dusan Uhrin i-a pus în gardă pe jucătorii din lot care vor înfrunta U Cluj. 

„Dificil, foarte dificil, dar sper că suntem pregătiţi să jucăm bine. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, trebuie să facem totul pentru asta. Nu ne va fi uşor, dar depinde de noi. Este realitatea, trebuie să fim pregătiţi şi concentraţi”, a declarat Dusan Uhrin.

De asemenea, principalul consideră că şansele sunt egale între cele două echipe.  

„Au jucători de prima ligă, i-am antrenat pe unii dintre ei. Au jucători buni, nu jucăm cu o echipă de liga a doua, pentru că au terminat sezonul pe o poziţie bună. OK, au ratat promovarea directă, dar trebuie să ne concentrăm la noi. Poţi pierde cu orice echipă, chiar şi din a treia ligă, dacă nu eşti concentrat.

Am încercat să folosesc toţi jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii.

Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem şanse 50-50. Trebuie să fim pregătiţi, sunt meciuri importante pentru fiecare dinamovist. Sper ca fanii să ne susţină, să ne ajute. Sper să vină chiar mai mulţi decât 4.000.

Ne respectăm adversarul, totul depinde de noi. Sunt încrezător, suntem pregătiţi. Nu este uşor, aşa că trebuie să fiu încrezător. Este ca o finală pentru noi”, a adăugat antrenorul ceh. 

Afla mai multe despre: u cluj dinamodusan uhrin 

viewscnt
Articole similare