Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Povestea căpitanului naţionalei Ungariei, cumpărat în vară de Liverpool: "Iubesc să fiu ungur"

Povestea căpitanului naţionalei Ungariei, cumpărat în vară de Liverpool: "Iubesc să fiu ungur"

Liverpool

Comentarii

Dominik Szoboszlai (22 de ani) a vorbit despre originile sale într-un interviu realizat de Premier League, şi drumul său spre banderola de căpitan în naţionala Ungariei.

Jucătorul cumpărat de Liverpool în această vară pentru suma de 70 de milioane a povestit despre începutul carierei sale.

Szoboszlai a vorbit şi despre sentimentele faţă de propria ţară. Fotbalistul celor de la Liverpool spune că se mândreşte cu naţionalitatea sa.

"Iubesc să fiu ungur, dar desigur, drept ungur, trebuie să reuşeşti să te afirmi.

Când am început, eu şi tatăl meu am avut un plan, m-a adus la cel mai mare nivel posibil, mă lua de la şcoală, mergeam la antrenamente, era antrenorul meu de la 3 până la 7, în fiecare zi.

Mă antrenam cu cei mici, cu echipa mea, cu cei mai mari, dormeam şi o luam de la capăt.

Cu mine era cel mai dur, faţă de ceilalţi, toţi părinţii se întrebau de ce era aşa dur cu mine şi mi-a spus că o să merite tot efortul, a vrut mereu ce este mai bun pentru mine.

Înţeleg tot ce a făcut pentru mine şi suntem uniţi şi în prezent. Acum sunt jucătorul lui Liverpool, căpitan al echipei naţionale a Ungariei.

Am plănuit imposibilul şi a devenit posibil. Steven Gerrard a spus la un moment dat că Dumnezeu îţi dă talent dar fără muncă şi dedicare nu înseamnă nimic.

M-am simţit că ma reprezintă această vorbă, am lucrat din greu să lucrez pe lângă talentul pe care îl am şi am ajuns unde mi-am propus.

Mă mândresc că sunt ungur, este un lucru de care sunt mândru, că am şansa să joc în Premier League.

Atunci când eşti ungur, nimeni nu se uita la tine cum s-ar uita la cineva din Anglia, Spania sau Italia, deci daca poţi reuşi, fiind ungur, e ceva în plus.

Vreau să ajung sa fiu, pentru copii nu noul Puskas, ci noul Szoboszlai, pentru ei.

Sunt acelaşi băiat ca la 13 ani, când locuiam într-un apartament cu o singură cameră." a declarat Dominik Szoboszlai, într-un interviu pentru Premier League.

 

Afla mai multe despre: ungarialiverpooldominik szoboszlai 

viewscnt
Articole similare