Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Povestea lui Salah, omul care a explodat în acest sezon la Liverpool: ”Îmi doream să fiu ca Ronaldo, brazilianul!”

Povestea lui Salah, omul care a explodat în acest sezon la Liverpool: ”Îmi doream să fiu ca Ronaldo, brazilianul!”
Comentarii

Mohamed Salah este unul dintre cei mai în formă atacanţi din lume la ora actuală. În weekend, egipteanul a marcat patru goluri şi a oferit un asist în victoria pe care Liverpool a obţinut-o cu scorul de 5-0 în faţa lui Watford.

Egipteanul este cel mai prolific fotbalist din istoria lui Liverpool la primul sezon pe Anfield. A marcat 36 de goluri în acest sezon şi are 10 pase decisive, depasindu-l pe Torres (33 de goluri, in 2007-2008). Povestea lui Sahal este publicată pe site-ul oficial al ”cormoranilor”

„M-am indragostit de fotbal cand eram copil, pe la 7-8 ani. Imi aduc aminte ca ma uitam la Champions League mereu si imi doream sa fiu si eu ca Ronaldo brazilianul, Zidane si Totti atunci cand jucam fotbal pe strada cu prietenii. Iubesc genul ala de fotbalisti, fotbalisti care jucau cu magie.

Jucam fotbal si cu fratele meu, dar el nu era atat de bun. Nu atat de bun ca mine! Aveam multi prieteni cu care puteam sa joc, asa ca jucam cu toata lumea, toata ziua. Era un tip mai mare decat mine care imi spunea mereu: Tu o sa ajungi un mare fotbalist intr-o zi! Era cel mai bun prieten al meu de-atunci si chiar si acum, mi-e prieten bun pana in ziua de azi.

Aveam 14 ani cand am semnat cu Arab Contractors (El Mokawloon). Atunci mi-am inceput cariera, dar a fost foarte greu pentru mine.

Inainte jucam la un club care era la 30 de minute de satul meu in Basyoun. Apoi am semnat cu o echipa din Tanta, care era la o ora jumate de casa. De acolo am plecat la Arab Contractors in Cairo, adica la 4 ore jumate in fiecare zi doar pentru antrenament.

Trebuie sa plec mai devreme de la scoala ca sa ajung la antranamente. Ma duceam de la 7 la 9 AM la scoala si apoi aveam bilet de voie pe care sa-l prezint la club: Mo pleaca mai devreme de la scoala ca sa ajunga la club la 2 PM.  Asa ca mergeam la scoala doar 2 ore pe zi in perioada aia. Ma tot gandeam ca: „Acum totul va fi foarte nasol daca nu reusesc ca fotbalist!”, a declarat Mohamed Salah pentru site-ul oficial al lui Liverpol. 

”Cred ca pe la 16-17 ani, totul a devenit mai clar, mai mare pentru mine. Am realizat ca eu chiar pot sa ajung un fotbalist mare. Jucam la echipa mare, totul devenea mai serios. Pana atunci, doar ma bucuram de fotbal. Eram atat de speriat ca poate nu voi deveni fotbalist, dar am facut tot ce-a depins de mine si am sperat ca la final totul va fi bine. La 16 ani, cand am debutat la echipa mare, am simtit ca se poate.

Nu stiu ce m-as fi facut daca nu deveneam fotbalist, pentru ca totul a fost despre asta, nu ma gandeam la nimic altceva. Daca nu ajungeam un fotbalist bun, sunt sigur ca viata mea ar fi fost foarte grea, pentru ca am renuntat la tot pentru fotbal”, a mai spus egipteanul.

 

Afla mai multe despre: salahliverpool 

viewscnt
Articole similare