You are here:

Povestea plecării lui Răzvan Lucescu de la PAOK: ”Am avut o ofertă de 20 de ori mai mare”

Povestea plecării lui Răzvan Lucescu de la PAOK: ”Am avut o ofertă de 20 de ori mai mare”

Fotbal

Comentarii

Răzvan Lucescu a oferit surpriza verii atunci când a decis să o părăsească pe PAOK şi să meargă la Al Hilal. Antrenorul a explicat pentru Telekom Sport de ce a făcit această alegere.

”Asta se întâmplă în viaţă. Sunt situaţii, conjuncturi, momente, care te forţează să iei decizii. A fost un astfel de moment, un moment care a venit în urma unei perioade mai luni de frământări. Mi s-a propus acest contract, am spus că am clauză de 2 milioane, era un moment când m-am gândit că trebuie să plec de la PAOK, chiar dacă sunt foarte recunoscător patronului Savidis.Cum îi sunt şi băiatului tău.

Au fost şi momente în care am înţeles că lucrurile se desprind, se despart, fiecare are o idee, patronatul o idee, eu o idee. Nu ar fi fost decât o situaţie care s-ar fi complicat şi aşa s-ar fi terminat mai târziu. Aşa, am plecat şi chiar dacă foarte trist, dar cu conştiinţa împăcată, am adus şi 2 milioane clubului. Cred că sunt primul antrenor pe care PAOK a luat bani.

Sunt două aspecte pe care voi nu le ştiţi. La Xanthi când eram am avut o oferta de 20 de ori mai mare decât contractul pe care îl aveam la Xanthi şi am respins ideea”,  a spus Răzvan Lucescu în exclusivitate la Telekom Sport.

Răzvan Lucescu (50 de ani) a reuşit eventul cu PAOK Salonic în sezonul trecut în Grecia.

Tehnicianul român a semnat pentru doi ani de zile cu Al Hilal, după despărţirea de PAOK Salonic.

Al Hilal a încheiat sezonul trecut pe locul doi în clasamentul campionatului Arabiei Saudite şi va juca în grupele Ligii Campionilor Asiei.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare