Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Poveşti!” Cosmescu l-a taxat imediat pe Edi Iordănescu: „Ameţesc când îl aud pe omul ăsta, îmi pierd reperele!” | EXCLUSIV

„Poveşti!” Cosmescu l-a taxat imediat pe Edi Iordănescu: „Ameţesc când îl aud pe omul ăsta, îmi pierd reperele!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Bogdan Cosmescu a auzit discursul lui Edi Iordănescu dinainte de marele meci de debut de la EURO 2024 şi a avut o opinie dură despre vorbele selecţionerului.

Bogdan Cosmescu a taxat imediat discursul lui Edi Iordănescu înainte de România - Ucraina

Edi Iordănescu a lăudat naţionala Ucrainei şi a spus că ţara vecină are o experienţă vastă la EURO, motiv pentru care jucătorii ei sunt mult mai bine pregătiţi pentru o asemenea scenă.

Prezent în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu a luat atitudine când a auzit speech-ul selecţionerului nostru. Comentatorul a explicat că jumătate dintre titularii Ucrainei n-au fost niciodată la EURO, iar un asemenea discurs nu este justificat.

„Astea sunt poveşti, ti-am zis! Jumătate din titularii de azi de la Ucraina n-au fost la niciun EURO. Poate doar aşa ca naţiune să aibă mai multă experienţă. Şă ştie suporterii cum să intre pe stadion.

Despre ce experienţă vorbeşte? Ţi-am zis, Edi are un discurs fantastic, eu ameţesc dacă îl ascult foarte mult, îmi pierd reperele”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Iată declaraţiile făcute de Edi Iordănescu care l-au scos din sărite pe Bogdan Cosmescu

„Ucraina la Europeanul din 2021 a fost sfertfinalistă, iar asta înseamnă încredere.Aici sunt 15-16 jucători care au deja experienţa turneelor finale, sunt jucători care sunt obişnuiţi cu miza, cu presiunea.

La cluburile lor se bat la trofeu an de an, au experienţă, iar asta le oferă un avantaj emoţional, mai mult echilibru, mai multă încredere”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

E OUT pentru meciul dintre România şi Ucraina! Selecţionerul a făcut marele anunţ

Concret, este vorba despre fundaşul stânga al ucrainenlor, Vitali Mykolenko, unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din naţionala adversă. Accidentat, ucraineanul nu va fi luat în calcul pentru lotul Ucrainei în meciul cu „tricolorii” lui Edi Iordănescu.

Anunţul a fost făcut chiar de Serghei Rebrov, selecţionerul ţării vecine. La conferinţa de presă anterioară meciului, Rebrov a confirmat că Mykolenko nu este complet pregătit pentru a face faţă unui asemenea meci, motiv pentru care nu se va baza pe fundaşul de la Everton în meciul cu România.

„Vitali continuă să lucreze. Problema sa nu se rezolvă într-o zi sau două. Cu siguranţă nu va juca mâine (n.r. contra României), dar să vedem cum evoluează. Sperăm cu toţii că va reveni în echipă cât de curând posibil”, a declafrat Serghei Rebrov, conform presei din Ucraina.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescuedi iordanescueurodiscurs 

viewscnt
Articole similare